Sochi absi giresun ve doğusunu etkiler gibi ordu samsun zor. DEK olarak gelen yağışlar iç kesimlere ne kadar ilerler bilemiyorum.
sochi absi orduyu etkiledi, ordu ve doğusu olarak güncelleyebiliriz. Samsun içinse belki doğu ilçelerini etkiler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSochi absi giresun ve doğusunu etkiler gibi ordu samsun zor. DEK olarak gelen yağışlar iç kesimlere ne kadar ilerler bilemiyorum.
sochi absi orduyu etkiledi, ordu ve doğusu olarak güncelleyebiliriz. Samsun içinse belki doğu ilçelerini etkiler.
Bu deklerin öğlen Giresun’a gelmeme ihtimali var mı Pandora
Radarda gözükmeyen bir DEK var şu an orduda sanırım alt katman bulutlarından kaynaklı radarda gözükmüyor. Radarda gözükenlerde olacaktır onlar harici olanlarda beklemek lazım.
09:00 UTC > TSİ 12:00
21:00 UTC > TSİ 00:00
DEKler nereyi vurursa keyfini çıkartsın, diğer yerler de üzülmesin. Umuyorum ki herkes az çok kar aldı.
Akşam üzeri Samsun - Ordu - Giresun hattı sağlam DEKler alabilir.
WRF ;
09:00 UTC bizim saatimize göre 12:00 a denk gelir.
Sochi absi giresun ve doğusunu etkiler gibi ordu samsun zor. DEK olarak gelen yağışlar iç kesimlere ne kadar ilerler bilemiyorum.
Trabzonda bu gece kar varmı?
Trabzonda bu gece saat kaçta kar var?
Nasipte sabaha karşı var
Trabzona varmı bişey bu gece???
Olacak inşallah
Ordu Giresun hazır olsun başlıyor.
En yüksek 5.8
En düşük -1.4
Trabzon Rize için sabah saatleri güçlü kar yağışı gözüküyor. Bu geceki karlar seyirlik olur.
Yarın Samsun gün boyu DEKleri takip etsin.
Ordu - Giresun cephe + DEK görecek.
Trabzon ve Doğusu için cephe girecek sabah itibariyle rakımı 50 üstü olan yerler güzel örtü alabilir.
Hayırlısıyla yaşayalım sistemi. Nasipten öte yok.
Tahminci değilim. Anladığım kadarıyla bölge sorumlumuza yardımcı olmak için yorumlamaya çalışıyorum.
Daha Çok GösterWrf modelinin haritaları ;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Site linki : http://accuweather.org.ua/nwp/mappage.ph…d=1&var=5&im8=1
Tokat/ Amasya için bir şey diyemiyorum çünkü radarlarını çözemiyorum. Coğrafi konumları hakkında bilgim yok bir şey demem çok doğru olmaz o yüzden. Dilerim herkes gönlünce alır.
✍️
Tokat/ Amasya için bir şey diyemiyorum çünkü radarlarını çözemiyorum. Coğrafi konumları hakkında bilgim yok bir şey demem çok doğru olmaz o yüzden. Dilerim herkes gönlünce alır.
UTC 00:00 bizde 03:00 a denk gelir. Arada 3 saat farkı var.
Wrf modelinin haritaları ;
Site linki : http://accuweather.org.ua/nwp/mappage.ph…d=1&var=5&im8=1