![]()
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Orduda ara ara yoğun kar ara ara yoğun kky olarak devam ediyor.
-
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
Samsun, iyi kopmalar

-
Furkan K. radara göre sistem geliyor. Anında kar yağmasını bekleme, 1-2 saate başlar hayırlısıyla
-
Sistem samsuna oturuyor yavaştan. Doğuya doğru kayacak yavaş yavaş.
-
Burası forum değil mi yazabilir istediğni küfür hakaret olmadıktan sonra
Yazabilir, ancak sürekli olumsuz sürekli aynı mesajı peş peşe yazınca henüz sistemin girmediği yerlerde de olumsuzluğa yol açıyor. Rakım muhabbetinden dolayı bir sürü mesaj aldım neden çünkü o arkadaşın iki mesajından biri rakım olduğu için. Karadeniz büyük bir bölge bambaşka hava olayları gerçekleşebiliyor. 1 kere yazarsın olmadı bu sefer tarzında ama neredeyse her konuya aynı tarzda yazarsan olmaz.
-
Mgmnin radarı gayet iyi arkadaşlar oradan takip edebilirsiniz.
-
KONU ÜZERİNDE KARŞILIKLI TARTIŞMA İSTEMİYORUZ ARKADAŞLAR. YAĞAR,YAĞMAZ, AZ YAĞAR ÇOK YAĞAR KISMET İŞLERİ. KİMSE BİR BAŞKASININ MESAJI ÜZERİNDEN NE ÜZÜLSÜN NE SEVİNSİN.
RADAR GÖRÜNTÜLERİNİN PAYLAŞILDIĞI, BERABER SEVİNİLDİĞİ BİR KONU OLSUN. KONUMUZ FORUMUN EN AKTİF 2. KONUSU, ÖRNEK OLMALIYIZ.

Bafra tarafından cephe girişi oluyor. Hazır olun dostlar.
-
GFS öğlen güncellemesi birazdan başlayacak, paylaşmak isteyen varsa paylaşabilir. Yeni sistemler takip etme vakti artık

-
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
Abi bu dünkü eğer güncellendiyse ss alıp at
Mgm bende güncel şu an ama buraya kopyaladığımda dün ki verileri yapıştırıyor. Ondan kaynaklı bir problem oldu.
-
Ne zaman kar başlar, ne kadar yağar, rakımım x yağar mı tarzında sorular sormayalım arkadaşlar. Sistemimiz Samsundan itibaren yavaş yavaş giriyor sırayla tüm illerimiz kar alacak Allah izin verirse. Az yağıyor, sulu yağıyor ne zaman kar olacak tarzında sorular da sormayalım. Hepimiz sıramızı bekleyelim. Nasibimiz de ne kadar varsa yaşayalım görelim.
-
Hocam Giresunda kar ne zaman baslar?
Yarın sabah saatlerinde başlar hocam inşallah
-
Ecmwf nin görüntüleri gfsye yakın, sistem bölgemize hayırlı olsun tekrardan. Trabzon Rize Artvin kıyıları örtü alabilecek potansiyelde.