Okuyalım, bilgilenelim.
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
96h itibariyle gayet güzel yağış verdi. Trabzon Rize Artvin kıyılar güzel örtü alır gibi gözüküyor. Bahsettiğim gibi 850 sıcaklıkları yetiyor ancak Gfs tek başına bu konuda. İzleyip göreceğiz.
-
Hiç birini ?
An’ı yaşayın an’ı

-
Zonguldakli67 abim sınırlı alan takibi için hangi modeli hangi siteyi kullanmamızı tavsiye edersin. :koşma:
-
Gfs çıktılarına göre Trabzon Rize Artvin tatminkâr kar örtüsü alır. 850hPa değerleri uygun ama Gfs ye ne kadar güvenirsiniz bilemem. Yarın ki güncellemeleri de takip etmek gerek sizler için.
-
Pandora Abi forumda gezerken sürekli allah sana sabır versin diyorum delirtiyorlar seni??
Henüz delirmedim sorun yok ?
-
Agalar rizeden neden bahsetmiyorsunuz hiç
Hocam seyirlik kalacak gibi duruyor maalesef. Umarım sürprizler olur. Güzel seyirlik kar olabilir.
Belirtmek isterim ki tahminci değilim. Sordunuz dilim döndüğünce anladığım kadarıyla yorumladım.
-
00:30 da başlayacak olan güncellemeyi hep birlikte takip edelim.
-
Samsun için P.tesi öğlen ve perşembe sabah erken saatlere kadar,
Ordu için P.tesi gece ve perşembe sabah saatlerine kadar,
Giresun için P.tesi gece yarısından Perşembe sabah saatlerine kadar
olmak üzere ciddi bir yağış gözüküyor.
Hepimize hayırlı olsun. Rabbim herkese gönlündeki versin. Dilerim tüm bölge tatmin edici kar alır.
-
En geç 6 gibi artık başlarsınız.
-
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
Demek ki bu cephe sabaha karşı geçecek. En basit telefon uygulamaları bile böyle diyor. Sabah erkenden kalkın ve keyfini sürün. Bu kadar isyankar olmayın.
-
Zonguldak için asıl beklenen kar yarın sabah erken saatlerden itibaren başlıyormuş. Zonguldaklı arkadaşlar fazla mı sabırsız ? Fazla mı isyancı ?
-
Samsun Ordu Giresun sistem yıldızı olabilir.