samsun için ruzgar nasil hocam Fevzi Burak
Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
samsun için uçagım vardi bu akşam 8 de şuan samsunda inanilmaz bir kar yagisi var rotar yapti ve sanirsam bu surekli ötelenecek 10cm i geçti havalimani sadece 2 saatte
-
samsun havalimani 7 8 cm civarı anlık
-
samsun icin ruzgar degisti sanki windy de denizden karaya dogru hareket ediyor
-
Canli ise link atar misin
-
ECMWF Güzel çıkmış beğendim Bölge geneli için Samsun dışında değişime açık
Samsun'u neden ayırdin hocam merak ettim de
-
peki ya samsun boşlugu 😃 havada gorsek bile yeter aralik ayi için karadeniz asıl showunu ocak sonu şubat başında yapar 😉🙃
-
Sİstemler peş peşe geldiği için ne zamana baktığımıza bağlı. İlk dalgada 600 700 mlere 2.dalgada 250-450 mlere iner gibi. İlk dalgada -4 -5 girdiği zaman dediğim rakımlara inebilir örtü. Peşine soğuk artmaya başladığı zaman -6 -7 girdiği zaman 300 400 mlerde görebiliriz. Son dalga işte o son dalga
sahilleri beyaz örtüyle buluşturabilecek dalga.Samsun sahil yılbaşi haftasi havada bile olsa gorme imkanimiz var mi hocam sistem bu şekilde gelirsen?
-
Daha Çok Göster
Son saatleri nasıl paylaştın?PC veya mobil?
Mobilden zor oluyor.Wifi varsa en çıkar yolu o.
Sadece istenen saate tıklamak lazım ve gelen görseli de indirme yoluyla almak,model konusuna da atmak yoluyla işlemlere aralıksız devam etmek ..
Lakin cepten bunu bile yapmak çok zor,saat aralarını acmayinca yetişmek için epey emek gerekiyor,debwlen dur yani

Saat araları 12-24 olunca biraz daha nefes alma zamanı kalıyor.
Meteociel'in daha önceki hali iyiydi seçenek vardı..Simdi de o seçenek var ama direk ve net görsel alamıyoruz.. Aldığımız adres bize bu görüntüyü veriyor ,yani mini bir fulu görsel ve PC de değilseniz tıklamanız lazım neyin ne olduğunu anlamak için.Buda takip edenlere bir eziyet ve kafa karışıklığı .
Adresten alınan bu
PC de olanlar ve merak eden öğrenmek isteyenler alttaki adrese göz atsınlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. Pc den paylaştim hepsini
-
Kullandığınız arama motorunu masaüstü sitesi yaparak kullanırsanız, kopyala yapıştır yaparak model paylaşabilirsiniz
Denedim ayarlardan masaustu yaptim yine olmadi sağlik olsun
-
Mobil çok zor Whisper abi yapıyor onu
Tamam abi tesekkur ederim
-
merhaba ben mobilde model paylasmak istiyorum fakat modelin fotografini kopyaladigimda yazma yerinde yapıstir sekmesi çikmiyor yardimci olabilir misiniz ?
-
UCL DE SAAT 23.00 DA BAŞLANMASI BEKLENEN ATALANTA-VILLAREAL MAÇI KAR YAĞIŞI SEBEBİYLE ERTELENDI
-
Elinize emeğinize sağlık hocam🙏
-
merhaba hocam pazar akşamı samsunda akşam saatlerinde yağıs gözüküyor mu acaba ? Fevzi Burak