Fevzi Burak hocam bölge için genel bi açiklama yapacak misiniz son guncellemere gore beklemedeyiz ?
Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Suan samsundayim çok net kky yada kar var basladi
Konum rakım ?
-
Bu sistemin kralı net Samsun oldu. Adamlar yağmurla başladılar, zirvede bitiriyorlar. Helal olsun Samsun

Gel dostum misafirimiz ol birlikte yaşayalim sistemi istanbul'uma sevgiler okullar acilsada kavuşsak ❄
-
Şu sistem bir kaç gün daha gecikirse ortada sistem kalmiyacak
Bende diyordum ne zaman gelicek diye bizlik bir sey yok ortada yaslan arkana pazartesi akşam saatlerini beklr ?
-
Arkadaşlar kusura bakmayın sizide yoruyorum fakat güncellemeleri takip edemedim Samsunun Kıyı Kesimin ahvali nasıl iyiye mi gidiyor kötüye mi Cevaplarınız için Teşekkürler
Gayet iyi arkana yaslan sistemi bekle ?❄
-
Samsun ve Ordu'da yağışı artırdı
Birde DEK leri ekle ona dostum mis mis ?
-
Fevzi Burak yagislar artmis gibi hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mgm çıldırmış olmalı ??
-
Fevzi Burak hocam 60.h da orta karadenize -10 giriyor kar için pazartesi ögleden sonra uygun sanirim değil mi ? Teşekkurler.
-
samsuna kky vermiş ama kar olur bence pazartesi için
Ögleden sonra aksam 4 5 gibi kara döner
-
hocam artik sistem hayirli olsun diyebilir miyiz orta ve bati karadeniz için ? Fevzi Burak
-
Yarın akşamki ecm artık noktayı koyar ama şu artık netleşti gibi, Samsun gömülecek gibi duruyor, modeller ısrarla bunu gösteriyor icon bile
Bizlik bi sıkıntı yok Ordu da aynı giresunda ordan sonrasi için hala tehlike çanlari çalıyor
-
Gfs gece güncellemesi şu an için doğu karadeniz için sıkıntılı.
Soğuk girmiyor bi türlu trabzonun sınirında kaliyor
-
Soguklar biraz dogulu inse varya bambaska tablo cikacakti ortaya
-
Fevzi Burak hocam ecmwf ye gore carsamba gunu samsunda cok guzel örtü olacagi goruluyor doğruluk payi nedir sizce ?