ecmwf de iyi cikicak birazdan
Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Heheyt hoşgeldiniz hocam ,
bizden diyeceğim ama siz varken bize düşmez gibi 
Yok estagfurullah sizin sogukla bizim
çok iyi gider ??? -
Dostlar kimse mi yok yahu, heyecanı paylaşacak kimseyi bulamadım :D
Komşu karadeniz var benimle paylaş sevincini dostum ??❄❄
-
Suan bizde tamamen kara çevirdi sulukar
Gfs ye şuan inanmaya başlamadim degil he
-
Şuan konumumda kar başladı yılın ilk kar yagisini gördüm sokak lambasinda
Yolla buraya reis buzz gibi disarisi
-
Hocam sapma haritasını gördüm, az da olsa bi ihtimal değişme duruma var. Sürprizlere açığız, gfsnin göstermiş olduğunun yarısı olsa da razıyız

Ah keske yarisini verse cikmayan candan umut kesilmez gfs inanilmaz inat ediyor son 3 gundur insallah savaşi kazanacak ecm ye karsı ☃️❄
-
Pandora sende bu ecm yi yola getiremediysen daha da gelmez boztepe yolu gorunuyor sana telefirikle keyfini sür

-
Hangi model için konuşuyorsun ecmwf ve gfs kky bıraktı bizi deklere bağlı karda görebiliriz
Ecm icin konusuyorum ben sahilde oturuyorum reis cok dusuk alma sansimiz ve gfs ye de hic ama hic inanmiyorum
-
Orta karadeniz alacak bişeyler doğusu en iyi ihtimal cılız kar örtüsü oluşacak köylerde diz boyu kar oluşması olası (600mve üzeri)
Şu son tabloya gore alma şansi cok cok dusuk
-
orta ve dogu karadeniz dukkanlari kapatabiliriz sistem kaçti
-
şu yagışın dogruluk orani %kaç ? Lütfen cevap verin
-
Samsun olarak ne kadar saçma bir konumdayiz ya
kardesim senin için sıkıntı olmuş kenarlar ve il merkezi gayet güzel deklerle beraber iyi yagis alicak kiyi kesimleri
-
orta karadeniz kiyilarina daha erken gelebilir bu tabloda kar gayet guzel yagis verdi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bakalım sistem akşamı böyle bir kar görecekmiyiz
Her aksam izliyorum kesintisiz
-

daha demin 8.2 dereceydik
Hangi uygulama bu hocam ?