Samsunda DEK ler ne zaman baslicak arkadaşlar bilginiz var mi ?
Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
en fazla 83cm var
Çok iyi burda 50 ye yaklaştı dizimin hizasjnda
-
fotoğraf atıcam şimdi
Sizin orda erime varmi catilardan şapur şupur su damliyor burda
-
burda da tipi var hala yağıyor
Burada 2 saat hic yagmadi şuan geçisler var20 dk yagiyor 1 saat yok
-
Berkayucurum60 Halitaydemir radar hareketlenmeye başladı bu arada samsundaki dek erbaaya kadar inmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tam konumumu paralel siyirdi erbaanin direk uzerindeyiz biz zaten size dogru geliyor
-
Samsun İlkadımda ne zaman yağış kuvvetlenir çok hafif yağıyo Zonguldakli67 hocam
Dek yagis bunlar bi yagcak bi dincek mesela suan 10km aramiz var bizde yok kar 1 bucuk saattir
-
kutleler cok güneyli gidiyor
-
Fevzi Burak DEK konusunda şansli miyiz hocam ? Ve kuvveti nasil olur ?
-
DEK yağislar ne kadar kar birakabilir bi tahmininiz var mi ?
-
Şuan tipi var aşırı rüzgar var hala yagiyir
Bize gelicek o birazdan dostum ❄
-
kütleler doguya gidiyor burda da hafif yagisa döndü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık 25 cm Tekkeköy Merkez tipi devam ediyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tekkeköy/Samsun merkez olarak an itibariyle 15cm yi devirdik tipi devam ediyor ❄
-
Samsun için "yaşayalım görelim"demiştim kaç kere .En çok da senden ümitsiz yorumlar vardı.
Zaman zemin denk olunca yağış oluyor.Samsun halkının ve seninde gözleriniz aydın olsun.
Herkes umduğunu bulsun en kısa zamanda.

Inşallah hocam şükür bu kadar gördük Rabbbim görmeyenlere de versin en kisa zamanda ?
-
Furkan nedir durumlar
Fevzi hocamin belirttigi gibi 10cm e yaklaşti hatta geçmistir belki burada çunku merkezden önce başladi buraya senin adına da sevindim akşam 6 ya kadar mgm yoğun ikonu koymuş dün