günaydin arkadaşlar akşam 9 bucukta başlayan kar yagişi şuan 7-8 cm e ulaştı ve inanilmaz bir tipi ile devam ediyor 2 saate 10cm olur çok şükür umarim bir an önce görmeyen göremeyen illerimizde kavuşur ❄?
Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bende samsundayim, sen neresindesin tam olarak
Tekkeköy stadyum karşisi
-
Konumumda tipi var şuan sanirim sistem efsane yolunda herhalde yerlerde 3-4 cm arasi var sabaha 10 olur boylr devam ederse
-
Samsunda eğer gece 3 ile öğle 3 arası bir şeyler olmazsa yazık olacak rakım sistemi olarak kalacak şuan kısa vade modelleri yağış konusunda gece 3ten itibaren çok yoğun yağış öngörüyor umarım gerçekleşir
Insallah hocam bekliyoruz ??
-
samsunda radar parca parca surekli yagis yok 10 dk bastiriyor 20dk atistiriyor tam olarak başlamadi mi anlamadim ki
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Şu SAM yazisinin solundaki yeşil kütle tam SAM yazisinin altindaki kıvrima ne zaman gelir ?? sabahtan beri orda o ya
-
Aga yok İlkadımda yok niye ya
Tekkeköyde suan güzel bi yağıs var radardaki yeşil kutleler birakiyor yağisi sabaha kadar yagarsa muazzam olur yollar beyazladi
-
-
bu arada MGM giresuna uyarı verdi
Köylere vermistir tüm karadenize verdi ??
-
daha durun ya yeni başlıyoruz
Zonguldakli kardesim demisti ya 20 rakim uzerinde 10cm den fazla var aynisi burda da gecerli boyle boyle sistem gecicek
-
Samsun Merkez gol yokmu
Yok bu saate baslamadiysa daha da baslamaz baslasa bile tutmaz
-
Samsun için sistem tırt çıktı kar bile yağıyo İlkadıma
Sistem yildiziydik ? ne gol var ne ofsayt ?
-
koyu yeşil kütle neden samsuna gelemiyor sebebi nedir kac saattir taflan uzerinde çakıli kaldi Fevzi Burak
-
Çok yoğun yağıyor burda da 4 yılın acısı çıkıyor resmen
Senin adina sevindim kardesim tadini cikar
-
sahiller tırt arkadaş demekki rakım sistemiymiş bu kar alan arkadaşlara zevkini cikarmalarini tavsiye ediyorum.