Fevzi Burak hocam pzt icin kky vermiş mgm fakat yogun kar koyu yesil bolgesindeyiz ögleden sonra aksam ustune dogru yogun kara döner mi Samsun ?
Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
ateş

bir an once şu gün bitmesi umuduyla ❄❄❄❄ mgm bey ne yapiyorsunuz oyle 
-
orta karadeniz için butün modeller mutabik konumda en az 35 alacagiz gibi duruyor ?❄
-
Konumumda kar başladi ama tutmuyor aksama doğru yogunlasir inşallah
Burda sicaklik kurtarmiyor maalesef yarin ögleden sonra kurtaracak gibi duruyor hayirlisi
-
Samsundayim şuan fakat İSTANBUL'UMA HAYIRLI OLSUN KEYFINI ÇIKARIN DOSTLARIM ❄?
-
Yarın için EFİ değerleri 1 e yaklaşmış inanılmaz şeyler bizi bekliyor vaziyet alın.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Link atar misin hocam
-
Fevzi Burak hocam bölge için genel bi açiklama yapacak misiniz son guncellemere gore beklemedeyiz ?
-
Suan samsundayim çok net kky yada kar var basladi
Konum rakım ?
-
Bu sistemin kralı net Samsun oldu. Adamlar yağmurla başladılar, zirvede bitiriyorlar. Helal olsun Samsun

Gel dostum misafirimiz ol birlikte yaşayalim sistemi istanbul'uma sevgiler okullar acilsada kavuşsak ❄
-
Şu sistem bir kaç gün daha gecikirse ortada sistem kalmiyacak
Bende diyordum ne zaman gelicek diye bizlik bir sey yok ortada yaslan arkana pazartesi akşam saatlerini beklr ?
-
CAN Hocam kar haritasi alabilir miyiz ?
-
Arkadaşlar kusura bakmayın sizide yoruyorum fakat güncellemeleri takip edemedim Samsunun Kıyı Kesimin ahvali nasıl iyiye mi gidiyor kötüye mi Cevaplarınız için Teşekkürler
Gayet iyi arkana yaslan sistemi bekle ?❄
-
go to italya
Daha süre var hocam çok değisir bu tablo
-
Samsun ve Ordu'da yağışı artırdı
Birde DEK leri ekle ona dostum mis mis ?
-
Fevzi Burak yagislar artmis gibi hocam