Saka gibi farka bak gfs 1 metre diyor ecmwf 55 civarı umarım ecmwf gfsye uyar ne diyim
Ecm gibi gelecek bence aksama ogleye 80 aksama 90 gece 110 olur gfs ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaka gibi farka bak gfs 1 metre diyor ecmwf 55 civarı umarım ecmwf gfsye uyar ne diyim
Ecm gibi gelecek bence aksama ogleye 80 aksama 90 gece 110 olur gfs ??
Arnavutköy/boğazköy tarafinda yağıyor şuan ibb cep trafigin mobeselerinden bakabilirsiniz
ECMWF güncellemesi önemli
Çok degisecegini zannetmiyorum istikrara baglayinca 3 4 sefer ayni cikiyor hep o
96h dan sonra sicaklik icin cok sınırda gibiyiz 120h e kadar orta karadeniz için inşallah sıkınti cekmez onlar -10 ve -12 dir eger -8 ise kky
Google amca hizaya gelmiş sıra cimri mgm de bu arada Samsun için hicbir modelde problem gozukmuyor Fevzi Burak hocam sabah güzel haberlerinizi bekliyoruz hayirli geceler KARADENIZ
çok şükür 15-20 arasına raziyim 2016 yilbasindan beri kar goremedik yeter ki yerde ayakkabi boyu örtu biraksin fazlasinda inanin gözüm yok çok şükür Allah'ım
Samsun adına katılırım buna.
20 cm ye okeyim
Samsun'lu arkadaşlar gördüklerinize inanamadığınız için bölme çıkarma işleminize girmişsiniz ?yeni bir Samsun rekoru gelebilir.Üstelik çoğu modeller bu konuda mutabık.
Sicaklik sikintisi var dostum
Samsunda rüzgar faktörü devreye girecek. Fevzi Burak hocam bunu detaylı açıklar sizlere.
Her Cikti en az 100 cm 20 ye okeyim ben
Fevzi Burak hocam samsun 102h dan sonra sicaklik sikintisi cekmez dimi?
Kar haritasına bakıp ne uzulelim ne sevinelim
Neyi ima etmeye calisiyorsun daha nasil gelecek suan %70 i gectik
https://meteologix.com/tr/model-charts/euro/samsun/snow-depth/20210218-0600z.html# adım adım guncelleniyor burayi takip ediyorum
Ecmwf guncellemesi kacta bitiyor
Yarim saate biter
Yağışı nerden görüyosun hocam
Yagis haritasindan 120 den itibaren orta karadeniz çok iyi