en fazla15 20cm eksiltsen 65ten 45 50 :)) ki ecmwf haritaları genelde tutarlıdır belli olmaz daha konuşmak için erken sistem otursun konuşacağız inşallah
Çok şükür 20 ye de raziyim ?❄
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturen fazla15 20cm eksiltsen 65ten 45 50 :)) ki ecmwf haritaları genelde tutarlıdır belli olmaz daha konuşmak için erken sistem otursun konuşacağız inşallah
Çok şükür 20 ye de raziyim ?❄
ECMWF nin mutluluğunu yaşıyorum :D doğulama trendine girdi bundan sonraki güncellemelerde hafif doğulamalar olabilir. Gfsye göre de ecmwfye göre de doğu karadenizin şansı arttı biraz daha artabilir ilerleyen güncellemelerde batı karadenize zaten söylenecek kelime yok.
İç kesimlerde siklon etkisiyle gömüldüler bu güncelleme.
Temkinli olmakla beraber artık vadenin kısalmış olmasını da varsayarak hafif doğulamalarla bu sistemin geleceğini düşünüyorum inşallah batısından doğusuna tüm ülkemiz etkilenir.
Insallah hocam Samsunda aldatici örtü olur mu ? Yani kar haritasi ecmde yaniltici halde yine Samsun içjn
Gayet guzel konumum adina cok begendim 300km falan daha dogulasa harika olcak
-12 leri gormuyor musun dostum
Ecfm bizim için iyi gitmiyor gibi
Daha nasıl iyi olacak
Fevzi Burak hocam 189. Saatteki samsundaki örtü aldatici olmaz dimi şimdi çunki -12 girisleri 144.saate başladi
gfs ates etmis sabah harika dogulama var
Ülkenin batı kesimleri şu an gömüldü.
Sira bizde
Aksam kabustu resmen
Sabaha düzelecek inşallah az kaldi hatta sistemin krali biz olacagimiza çok inaniyorum nedense o sene bu sene
GÜZEL BEYAZ GÜNLER GÖRECEĞIZ ARKADAŞLAR ❄❄❄❄❄❄❄
Ya ne istiyonuz 30 cm yeter işte Allah bereket versin
Emin misin sogukluk yok gfs samsuna 72 cm verdi sogukluk olmadigi icin uzman örtü olmaz dedi 72 nerde 0 nerde berbat ötesi bi guncelleme
sistem oldu sistemcik şimdi ise ellerimizden kayma vakti ? hayirli aksamlar arkadaşlar