Bilmiyomki Furkan kimse Karadeniz adına yorum yapmiyo ecfm görmek istiyor herhalde
Inan buna bu sistem bize yarayacak öyle hissediyorum Samsun adam gibi kar gormeden kıs bitmez gecen sene 10 subatta yagdi oyle boyle yagacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBilmiyomki Furkan kimse Karadeniz adına yorum yapmiyo ecfm görmek istiyor herhalde
Inan buna bu sistem bize yarayacak öyle hissediyorum Samsun adam gibi kar gormeden kıs bitmez gecen sene 10 subatta yagdi oyle boyle yagacak
dun ogle istanbul adina berbatti şimdi keyif suruyolar 16 ocakta son dakika direkten döndüler Allah'ın dediği olur
ecmwf duzelicek ve rekor kiricaz toparlanip kendinize gelin daha sisteme 102h var sakin olun
orta ve doğu karadeniz için en büyük felaket senaryosu oldu şehrim içinse en kötü olay oldu örtü olmaz bu şekilde gelirse görsel olur geçer batı karadeniz ve marmara bölgesi için iyi oldu nasipte yokmuş bu sistemin siklonik bir sistem olacağı yüksek bir ihtimal oldu ve işin içinde siklon olacağı için değişime çok açık bir sistem haline geldi.
Nasil yani samsunda örtü olmaz mı
arkadaşlar ne kadar istiyorsunuz 1 metre mi ? Ben 3 senedir yerde 10cm kar goremedim 10cm e raziyim biraz şukredin lutfen hic gelmeyedebilirdi
Kardesim hergunceleme batiliyor böyle devam ederse bizde malesef boş gecebiliriz
Eps ler mukemmel bi yere gitmez sistem sakin ol relax
Batilaya Batilaya sadece marmaraya versin bari sistemi
Samsun için sıkıntı yok serkan
OMG izobarlara bak ??
Gördüğüm kadarıyla batı ve orta karadeniz gibi bir sonuç çıkmayacak
Geliyor sadece batiladigi icin kar bize geç gelicek şuan durum mükkemel
Bati ve orta karadeniz rekora koşacak gibi
icon son kar haritasi var mi CAN Abi
Bulunduğum yere ocaktaki sistemde 120cm gösteriyordu 4-5 gün kala ve 5cm felan kaldı yerde. Bence gfs kafadan sallıyor şimdi de 134cm gösteriyor.
Ecmwf 4Cm Veriyordu da ondan
samsuna 5 gün kky nasıl olur bence 5 gün kar
Değisecek dostum temkinli gidiyorlar hatta sali carsamba yogun koyacak
Çarşamba - Fatsa arası çok fazla yağış alacak gibi
Tüh tekkeköy ile carsamba arasi 25km kaçirdik ??
Durumlar nasil arkadaslar