Universiteler kapanmasaydi bende bahçelievlerdeydim
kacirdik sistemi
Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Pandora sende bu ecm yi yola getiremediysen daha da gelmez boztepe yolu gorunuyor sana telefirikle keyfini sür

-
Hangi model için konuşuyorsun ecmwf ve gfs kky bıraktı bizi deklere bağlı karda görebiliriz
Ecm icin konusuyorum ben sahilde oturuyorum reis cok dusuk alma sansimiz ve gfs ye de hic ama hic inanmiyorum
-
Orta karadeniz alacak bişeyler doğusu en iyi ihtimal cılız kar örtüsü oluşacak köylerde diz boyu kar oluşması olası (600mve üzeri)
Şu son tabloya gore alma şansi cok cok dusuk
-
orta ve dogu karadeniz dukkanlari kapatabiliriz sistem kaçti
-
şu yagışın dogruluk orani %kaç ? Lütfen cevap verin
-
Samsun olarak ne kadar saçma bir konumdayiz ya
kardesim senin için sıkıntı olmuş kenarlar ve il merkezi gayet güzel deklerle beraber iyi yagis alicak kiyi kesimleri
-
orta karadeniz kiyilarina daha erken gelebilir bu tabloda kar gayet guzel yagis verdi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bakalım sistem akşamı böyle bir kar görecekmiyiz
Her aksam izliyorum kesintisiz
-

daha demin 8.2 dereceydik
Hangi uygulama bu hocam ?
-
bu aksamki gfs ve ecm tum karadeniz adina önemli bi aşama soğuklar ve yağış arttikca umut daha da artar çıkmamiş candan umut kesilmez sistemin en güzelini bu aksam alacagimiza dair hic suphem yok ❄?
-
sali aksami istanbul 5 cm ile anılirken dün gece kral oldu model bu değisir duzelir son sözü atmosfer yani Rabbim söyleyecek sakin olun son dakika bir bakmissiniz istanbul 5 cm karadeniz gömülmüş koskoca 60 saatten bahsediyoruz halbuki 1 sn ilerimizi bile bilmiyoruz nasipten ötesi yalan.
-
GFS Samsun merkese inatla 20-30cm arası kar veriyor. ECMWF de şimdi 17cm e cıkarmış yeni güncellemeyle. Hatırlatırımki 2017 efsanesinde ECM yine 10cm civarı kar vermişti merkeze ama sonuç belli. Orta ve doğu karadenizde şuanlık yağış problemi yok orta karadenizde soğuk problemi de yok. Samsun için denizden gelen kütleleri kaçırmamak adına kuvvetli poyraz lazım o kadar. Belli olmaz belki poyraz almasak bile sıcak karadeniz suyu dek makinası olur 20cm için yeter

Insallah tek temennimiz bu tesekkurler bu guzel yorum için ?
-
Her güncellemede kırpıyor bu gidişle 10 cm bile alamayacaz
Alirsin merak etme şuan cok avantajlisiniz kisa vadede
-
21 cm begenmiyorsun ve pazar gunu yogun kar verdi mgm aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz 5 10 cm yagsin diye dua ediyoruz burda şukredin biraz