belli mi olur umut fakirin ekmeğidir. ❄
Furkan K. tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Vezirköprü 20 cm alır demiş
Bizde 10 ila 15 arasi keşke gelse de böyle gelse yukarisinda gozumuz yok
-
Sabah ecmf kar haritası yanlis samsun boşluğunu unutmuş
Gfs bey hakli çikti bu kadar israr boşa değilmiş geliyor gelmekte olan ❄
-
sabah ecm nasil cikar sizce arkadaşlar hiç ümitli değilim

-
ecm yi bekliyorum gözlerim kapalii ❄❄❄
-
sahiller ne durumda sinop samsun ordu ..
-
gfs beyin inadi devam ediyor sabah ecm bi elektroşok deneyecek son kez orta ve dogu karadenize ?
-
Gfs yeter ki inadını sürdürsün

Hâlâ bi umut var mi demek oluyor yani
-
Gfs birazdan orta ve dogu karadeniz kiyilarina show yapacak fakat sabah ecm yine 4 cm ile bozacak ??
-
Kıyı şeridi yatay olduğu için açısal olarak. Merak etme denize gösterdiği kardan anlaşılırki zaman zaman rüzgarın poyraz olmasıyla illaki kütleler vurur ayrıca GFS bize inatla 30cm diyor zaten
Doğru haklısın bu yüzden gfs olsun diye dua ediyorum zaten ecm ye kalirsak yandik bittik hocam
-
İnşallah bütün Karadeniz kıyıları kar alır
Insallah onun için sordum yukaridaki o soruyu sinop burdan 120 km biz 5cm alirken sinop 25cm aliyor ilginç
-
sistemin 96.saate kadar değismesi ihtimali sizce %kactir mesela batilayabilir yada dogulayabilir ?
-
gfs ile arasinda suan yine uçurum var orta karadeniz için orta yolu bulurlar insallah sabaha ya umudumuzu alsinlar yada istekle bekleyelim
-
orta ve dogu karadeniz kiyilari icin kotu bi guncelleme
-
Orta ve doğu karadeniz adına yine güzel bir güncelleme oldu dahada güçlenirse 8 şubat sistemi olur bakmışız
Tek temennimiz şu ecm uzmezse birazdan bizi mis gibi olcak