perşembeyi cumaya bağlayan gece ne olacaksa olacak bence çünkü zonguldak ta kar düşse bile su oranı çok yüksek olacak
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konumunuz için son noktayı koydum hocam, profilinize girdiğiniz rakıma bakacak olursam 5 cm'den daha yüksek birikim alma ihtimaliniz yüksek.
Hocam zonguldak ta yağış oranı yüksek tamam da 5 cm in üstü olmaz bence
-
MGM Kar koymuş yoğun olmak üzere siz kky diyorsunuz Zonguldak Merkez'de 300 rakım üstü yer bir iki yer var.Merkeze düşecek diyen yerler var emin misiniz 300 rakım üstü olduğuna dewpoint yeterli sanki az çok bende yorumluyorum da sizin de fikriniz önemli hocam
İşte ony MGM diyor ben mgm nin yağış grafiği dışında verdiği ikonları takmıyorum 1 saatlik yerel kar geçişinde bile günlük kar ikonu koyuyorlar ben Zonguldak merkezde perşembe günü kar kky bekliyorum gece yağış devam ederse su oranı fazla kar görürsünüz
-
Sinop önümüzdeki sistemde ne alır ? Arkadasım merak etmiş

Ben sinop merkezde kar ihtimalini düşük görüyorum
-
Bilal abi vezirkopru hakkimda degisen birsey varmi
Yağış bir tık artmış senin olduğun Konumda gelen yağış kar olacak radar takibi yapmalısın
-
Merkez biraz zor ama 300 metreden sonrası kar
Hemde baya iyi bir kar
-
Zonguldak Merkez'de 23-24 Ocak'ta kar alırmı şanslımı?
Merkez biraz zor ama 300 metreden sonrası kar
-
Perşembe öğleden sonra başlayacak yağışları orta ara ara şiddetli olarak sabah saatlerine kadar aralıklı olarak devam edecektir
Tokat
-
Perşembe öğleden sonra başlayacak yağışları orta ara ara şiddetli olarak sabah saatlerine kadar aralıklı olarak devam edecektir
-
CAN hocam Tokat için güncellemenizde yer vermemişsiniz galiba. Son durum nedir ?
Perşembe kar alıcaksınız cumada donacaksınız
-
Bugün güzel bir yağış beklenmiyordu ki

23'ü öğle saatlerinden itibaren fotoğraflarınızı bekliyorum.
Hocam yağsın yeter ki binlerce resim gönderirim yağsında ?
-
Bu boluda ki boşluk yettş ya yetti be valla billa bunaldımm merkez hariç hwr yer beyaz ya şu 5 km alan boş boşş
-
Can usta şu gelen kütle hakkında görüşün ne bana iyi gibi görünüyor bugün yarım saat içinde kar başlayacak diye düşünüyorum modellere göre sizce nasıl
-
Bolu için radarda bir kütle var yarım saat içinde gelecek gibi şu boşluk oluşma durumu söz konusunu şarzım az dışardayım akşama kadar aktif olamayabilirim
-
şubata bakacaz 23-24 sistemi geçince