Şu dönemde bakımda çok önemli vallaha ya morali insanın bakım
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Saçımı 3 e vurup meksika yer fıstığı gibi gözükmek istemiyorum
-
Berberler açılaın şu virüs bitsin ya
-
Acaba bu virüsün iklim üzerinde ki etkisi önümüzde ki kışı daha sert geçirmemize yol açarmı
-
Şey skalası yok mu çan eğrsininin
-
Ülkemiz için önümüzde ki 1 haftalık periyod çok önemlidir o eğriliğin devamı gelirse bidaha dikey yöne hareket ihtimali çok düşük
-
atlatıcaz dostlar
-
Almanyada vaka oranı % 86.6 azaldı
İspanyada vaka oranı 51.3 azaldı
İtalyada vaka oranı %29.3 azaldı
ABD de vaka oranı yüzde % 13 azaldı
Türkiyede çan eğrisinin ucu yatay yönlü hareketlere başladı
-
2 hafta bu şekilde gideriz sonra düşüşe geçeriz diye düşünürken dün akşamki virüsten daha tehlikeli olan cahil ordusu aklıma geldi ve düşüncem tam tersine döndü malesef
Benimde öyle gerçekten 5138 boru değil dünya 2. Si olmak çok kötü bişey yani vaka artış hızında halkımızda 2 gün evde oturmak yerine coca cola ve luppo almaya çıktığı için 1. De oluruz
-
5138 vaka ile bugün en fazla vaka veren 2. Ülkeyiz günlük artış hızında italya ve ispanyayı sollayarak ABD nin altına yerleştik
-
Bilmiyorum ne olacak böyle
-
3800 yeni vaka ne Abd den sonra em fazla vaka bildiren ülkeyiz
-
Geçmiş olmuş dileklerini sunan bütün abilerime teşekkür ederim❤️
-
Bu sene sibirya sıcak olduğu için güçlü soğuk atak fazla alamadım yeterli dalgalanma olmadı şimdi bir tık soğuduğu için mart ayında soğuk ataklar görüyoruz acaba 2021 e doğru giderken sibirya nasıl olur hocalarım fikirleriniz önemli sizce ?
-
Bilal hocam ne diyorsun ya bendede bogaz agrisi ve aft var bazen atee yapiyor yutkunurken zorlaniyorum
Aft varsa üşütmüş olabilirsin onun boğaz ağrısı bi farklı bıçakla kesiliyo gibi boğaz