Can hocam şu grafiği atarmısınız enfeksiyonlu ölen iyileşen filan olan
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tabii abi sen bolu da yaşadığın icin uzaktan hoş geliyor istanbul fakat hiç öyle değil yaşam cok zor istanbulda bence türkiyede istanbuldan daha güzel şehirler var
İstanbulda üni okuyom ??
-
Dünyanın en güzel şehrisin istanbul❤️
-
Büyükçekmece marina cennetin dünyada ki hali galiba yazlığa bile gitmez insan orda
-
Başımız sağ olsun ??????
Bunu yapan zevksiz gecenin mahsullerinin allah bin belasını versin
-
Şöyle üstüm bin kat çıkmıyorum evden
-
Ilık havayı özlemişim valla
-
Corona sizi ne kadar etkiliyor bakabilirsiniz konusundan
ME 0.2
-
COVİD-19 fatality Rate By AGE
AGE DEATH RATE
80 ÜSTÜ YAŞ YÜZDE 14.8
70-79 YAŞ YÜZDE 8
60-69 YAŞ YÜZDE 3.6
50-59 YAŞ YÜZDE 1.3
40-49 YAŞ YÜZDE 0.4
30-39 YAŞ YÜZDE 0.2
20-29 YAŞ AYNI
10-19 YAŞ AYNI
0-9 YEARS OLD RİSK 0.0
-
yaş skalasını resmi kaynaklara göre paylaşıyorum şimdi
-
Ciğerler solunum olarak bilindiği aksine sindirime bağlı organ olduğu için sigaradan oluşan katran ve zifir ciğer filtrelerini doldurarak işlevini düşürür 10+üstü sigara içenlerde bu olay tamamen yerleştiği için daha çok dikkat etmelerini öneririm
-
Bu virüs ciğeri etkilediği için 10 + yıldır sigara içenler 80 yaşındaki biriyle aynı ölüm riskindedir bunuda ekleyim
-
Metrobüse biniyom her gün zorunlu virüsü orda kapmazsam ömür billah kapmam valla tıka basa ya her gün
-
Corona durdurulamıyor iyileşen kişilerin tamamu tekrar hastalığa yakalındı öldürücülük oranı artı plaque ınc gibi gidiyor şuan herşey bakalım semptomları ne zaman verecekler ?
-
1000 metre ve üstü haftaya gelecej hafif bölgesel ara ara orta şiddetli yağışları kky ve kar olarak alacak onun dışında 7 günlük süreçte askiyon az