Bu sistemde Geredeyi merak ediyorum
Gerede de gün içinde sıcaklık -5 coşturur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistemde Geredeyi merak ediyorum
Gerede de gün içinde sıcaklık -5 coşturur
Ben Bolu Merkez'de kütlelerin sıklığına bağlı olarak 5 ile 15 cm arası birikim bekliyorum. Kar yere yapışır en azından sıcaklık sıkıntısı yok
Meşhur çukurumuz oluşmazsa ? toplu gusül şenliği başlasın bolu için?
ben kendi konumuma 10-15 cm bekliyorum sizinde görüşünüzü almak isterim
Bolu merkezde çukur oluşursa deliririm can hocam beni tutamazsınız??
İncivez Zonguldak/Merkez
Merkez mahallesimi
Sağolun değerli hocam yorumunuz için.Bakalım yaşa ve gör sistemi olacak son ana kadar beklemeye değer gibi görünüyor.Hayırlısı olsun.
İnşallah güzel kar görürsün dostum ben teşekkür ederim
Siz gibi düşünüyorum hocam 200 rakım üstü zaten 10-15 cm garanti ben çok da kıyıda değilim azıcık iç kesim düşünün 200 rakıma yakın tam rakımımı bilmiyorum denize uzaklığımız var ama kıyıda değilim o kadar da
O zaman şanslısın dostum benim bahsettiğim nokta sahilin olduğu kesimdi
Bilal Tan 12-16 saat arası sahiller bile su oranı yüksek ama saf kar görür. 250 metre konusunda şüphe etmiyorum açıkçası pek
5 cm alt sınır.
250 metre konusunda bende aynı fikirdeyim hocam çok sağlam kar alacak 250 ve üstü
Kütleler güzel gelirse daha derininede basarsın
Kendimi keserim valla ya 500 yakin rakim bu seferde kara basamazsam?
Bana kalırsa basacaksın hemde derin bir kara
perşembeyi cumaya bağlayan gece ne olacaksa olacak bence çünkü zonguldak ta kar düşse bile su oranı çok yüksek olacak
Konumunuz için son noktayı koydum hocam, profilinize girdiğiniz rakıma bakacak olursam 5 cm'den daha yüksek birikim alma ihtimaliniz yüksek.
Hocam zonguldak ta yağış oranı yüksek tamam da 5 cm in üstü olmaz bence
MGM Kar koymuş yoğun olmak üzere siz kky diyorsunuz Zonguldak Merkez'de 300 rakım üstü yer bir iki yer var.Merkeze düşecek diyen yerler var emin misiniz 300 rakım üstü olduğuna dewpoint yeterli sanki az çok bende yorumluyorum da sizin de fikriniz önemli hocam
İşte ony MGM diyor ben mgm nin yağış grafiği dışında verdiği ikonları takmıyorum 1 saatlik yerel kar geçişinde bile günlük kar ikonu koyuyorlar ben Zonguldak merkezde perşembe günü kar kky bekliyorum gece yağış devam ederse su oranı fazla kar görürsünüz
Sinop önümüzdeki sistemde ne alır ? Arkadasım merak etmiş
Ben sinop merkezde kar ihtimalini düşük görüyorum
Bilal abi vezirkopru hakkimda degisen birsey varmi
Yağış bir tık artmış senin olduğun Konumda gelen yağış kar olacak radar takibi yapmalısın