abibbu gunceleme sona erdi karadeniz icin olumlu yada olumsuz bir durum olustumu yoksa degisen bisey yokmu tesekur ederim
Karadeniz en şanslı yer
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturabibbu gunceleme sona erdi karadeniz icin olumlu yada olumsuz bir durum olustumu yoksa degisen bisey yokmu tesekur ederim
Karadeniz en şanslı yer
Arkadaşlar soru sorarken biraz daha seçici ve titiz davranalım. Başka bölge sorusu sormayalım. Ya da aynı soruyu tekrar tekrar sorarak Bilal Tan hocamıza fazla yüklenmeyelim. Elinden geldiği kadar size yardımcı olacaktır. İyi forumlar.
Üstad abim sağ olasın ☺️
Sibirya55 hocama da teşekkürler
Benim görüşüm olarak
Bafra için görüşünüz nedir acaba bu sistemde?
Bafra için kar ihtimali yüzde 30 larda 5 günlük süreçte
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim kardesim beraber takip etcez artik zaman daraldi bakalim ne olcak
Rica ederim hepimiz kar kış sevdalısıyız aynı sorular 5 dakika arayla gelmediği sürece her sorunuzu yanıtlamak için varım benim bölgemde ki arkadaşlar da böyle bi sıkıntı yok teşekkür ederim sizlere
Haklisiniz ama 5 cm yagsa bile raziyim okadarda yagar ins kardesim
10-15 cm kar görüceksiniz yağış gelirse 23-24 gibi ve sonrasında
Bizim buralar merkezden biraz uzak kardesim merkezin rakimi 300 bizim 530 rakim merkeze gorr daha cok yagar ins
Dostum farkındayım sıcaklık açısından daha şanslısınız yağış konusunda ki şansızlığınız vezirköprü merkezle aynı onu ifade etmeye çalışıyorum size düşen yağış kar olur fakat yağış sıkıntısı var bi kaç günlük süreçte
şu iki-üç gün içinde mgm nin verdiği kar ikonları anlamsızdır vezirköprü vs havada kar görür oda tutmaz ve bir kaç saatlik olur yoğun yağmaz bunu söylemiştim geçtiğimiz gecede öyle olmuş dostlar 20 si sonrasına bi odaklanalım artık tokat içinde cevabım pazartesi hala güçlü kar emareleri var 23-24 gibi tokatta daha etkin kar yağışları oluşacaktır
bu gecelik benden bu kadar yarına neler değişir kim bilir bol karlı günler görün dostlar iyi geceler
o bile yeter abi ben koydeyi rakim 520 sicaklar hala yuksek abi
Sizde sıcaklık ve yağış sıkıntısı var dostum vezirköprü için öyle merkezi için köyünüz daha yüksekteyse kar görme ihtimaliniz var ama dostum yağış düşük malesef
sıcaklık biraz daha düşse 5 cm e kadar kar görebilirsiniz pazartesi ama şuan 1-3 cm veya anlık örtü oluşturur kısa sürede olsa kar göreceksin pazartesi
Tokat'ta durum nasıl Bilal hocam
Tokat için pazartesi yağış konusunda umudum yüksek
tesekur ederim abi bu sene gulmedi yuzumuz
Sorma valla ya
yine yağış az cümlenin devamı