vezirköprü de yağış sıkıntısı var havada görürsünüz yağarsa gündüz sıcaklım değerleri fazla yağış az gece sıcaklıklar insede yine yağış
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kayda değer bir durum için 20 si sonrası
Önümüzde efsana olacak yada güçlü bi soğuk dalga yaşanacak bir süreç var buna odaklanalım hepiniz kar kış özlediniz dostlar biliyorum az daha sabıe kırıntı yağıştan çok daha iyisini yakalayacağız yakın vade de merak etmeyin
-
samsunun ilcesinde oturuyom kar vermis ama kesin degisir
Hangi ilçesi ?
-
MGM, Tokat için kar yağışı vermekte kararlı. Bu gece saat 3 buçuk gibi başlayacak. (MGM'ye göre) İnşallah güzel fotoğraflar atarım.
Yağış yakalamanız gerek çünkü yağış oranı çok kuvvetsiz yerel yağışlar kar olarak düşecek
-
Getireceğiz sistemi inşallah Havalarınsesi ailesi bu sistemi getirecek inancım tam
-
Hocam mgm Tokat merkez için kky vermiş. Ondan sormuştum.
Whisper abimle aynı fikirdeyim gelse bile kırıntı olur 20 si sonrasına odaklanalım
-
4-5 gün boyunca hiç yağış beklemiyorum belki yerel sağanak görülür oda düşük ihtimal
-
Ustalar üyeler az vade yaklaşsın karadeniz için tahminimi yapıcam şimdi bişey demek için çok erken fazla aksiyon yok
-
Bakalım bekliyoruz
-
Bolu merkezde gece 00.00 da yağış kesti ve şuan kar benim oturduğum yer hariç tam merkezde eridi
-
Ben ne iki dereceler gördüm günün ortasında kar yığan etkin yağmadı uzun süre
-
Bakalım bolu nasıl olacak
-
veriler de 1 derecelik kadar kayıp yaşandı yarın için 1 derece de çok önemli bizim için şuan
-
Sabah 1-2 cm lik örtüyle uyanabiliriz öğlene kalırmı kalmaz mı belli değil sıcaklık sıkıntılı yukarıda bahsettiğim iller için geçerli
-
Yarın bolu karabük kastamonu hattında saf kar ihtimali artıyor kıyı kesimler her zaman ki gibi yağmurlu bu sefer + 400 değil +500-600 metrede kar olacak gibi