Saten bolu her türlü alıyor abimiz ege Marmara karadeniz içim söyledi
darısı sizin başınıza dostum allah metrelik görmeni nasip etsin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaten bolu her türlü alıyor abimiz ege Marmara karadeniz içim söyledi
darısı sizin başınıza dostum allah metrelik görmeni nasip etsin
mizah amaçlı yazdım dostum
767 rakımla zor kurtardım desene
MGM nin pazartesi için gösterdiği yağış tahmin haritası yağışlar yağmur olarak görülecektir
3 ocak ta da bir sistem görüyorum onla birleşebilir of verse bile sıcaklık fazla yükselemeden yeni sistem sokulabilir umut verici ocak ayı
Sistemi dört gözle bekliyorun 25 aralıktan itibaren yüksekler için aksiyon başlayacak
Görünen o ki uzun soluklu
Baya bi en azından yüksekler için bozmazsa iyi gidiyor
Sibirya55 ocak ayını boluda geçireceğim için boşuna sevinmiyorum??
gündüz bile kar yapma ihtimali var bunda??
başka sorun yoksa cevabım bu şimdilik
Bu sistem aralık başında gelenden bi tık uzun soluklu sistem+sistem var diğer hocalarımızın dediği Gibi yani eğer yağış yakalanırsa gece kar olarak düşer örtü de yapar
ama şuanlık çok kuvvetli gözükmüyo yağış tokat için ama değişebilir elbette hava soğuk olacağı için özellikle gece saatlerinde yağış olursa kar olarak alır 26 sından itibaren
Tokat'a kar yağar demi hocam
Tokat’ın kar görme olasılığı daha yüksek ama görür gibi gözüküyor şuan modellerde
Kıyılar için konuştum + 400 derken iç kesimler de zaten hafif ve orta şekilde kar görülme olasılığı yüksektir. Her yerin kar almasını şimdilik beklemeyelim rakımlar farklı konumlar farklı büyük bir bölge karadeniz
26 aralık perşembe den itibaren + 400 rakımda kky ve kar yağışları başlayacak gibi duruyor beklemedeyim
Hayırlı olsun Bilal
Eksik olma abim sağolasın?