tahmin yapılır gerisi allahın işi zaten kimse yüzde yüz olacak demiyor ayrıca kar geliyo diyince 81 ile kar geliyo demiyoruz
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
ben sakin değilim sizin gibi abi iyi dayanıyorsunuz hiç cevap bile vermem anlamıcak zaten
-
bi yönetici olsam canımı sıkana ban atardım valla
-
pazar günü sadece biraz daha yağış verse mükemmel olcak
-
geçen gün bolu ve gerede için yaptığım tahmin sapma gösrtemeden geliyor
-
abim hayırlısı bolu için merak içindeyim
-
ama cankurtaran ve gerede baz alınsaydı merkez için umut ışığı olm az gibi bişeydi geredeyle 3-4 cankurtaranla 4-5 hatta yol dışında ki yerlerinde 6 derece fark oluyor
-
Bolu dagı baz alınıyor
biliyorum abi bolu dağı geçit tüneliyle doruk zirvesi 963 metre bolu merkez 767 200 metre fark var 1 derece rakımdan 1 derece de şehirden uzak oluşuyla toplamda 2 derecelik fark oluyor merkezle arasında en çok farkeden yer gerede ve cankurtaran zirvesi gerede 1350 metre cankurtaran rakım ise 1580 metre bolu dağının kar ihtimali merkez içinde bir umut ışığı oluyor
-
-
Okul bitince batı karadenizin hepsini alırım baştan diyim??
-
Üniversite okuyorum abim bide bölümüm psikoloji dersler ağır ondan o sorumluluğu almıyorum yoksa yaparım
-
Abim batı karadeniz fazla büyük ama bolu bölge sorumlusu olurum:)
-
1 aralıktan sonrayı hafta ortasından sonra yaparım
-
Bilal Tan tahmini ni dikkate aldık bakalım
şuan böyle hiç bozmadan gelirse bunlar olur abim ama bir tık daha soğuk olursa çok güzel olur sağolasın abim
-
40-50 km alan derken düzlemesine dedim sağ taraf sol taraf olarak değil bi çemberin ortasından düz geçmek gibi 40-50km çapı daha büyük elbette köyleri yazmadım. gerede yenicek köyü yüzde 90 kar alacak