8 katlı bina 32 daire var şuan ev 2 kat kalmış allahım sen yardım et sen yardım et şu görüntülere bakın 1999 gibi hay allahım ya
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
17 can kaybı 700 küsür yaralı var daha enkazda 50 kişi daha var deniyor. Allahım yaşatma bize bunları çok kötü oldum ağlıyorum şu görüntüleri izlerken
-
Kıbrısçık konumu olarak bolu merkez ve kuzey ilçelerinden daha az yağış alır. Bunun nedeni ise bolu gibi geçiş iklimine değil de daha güneyde kaldığı için, karasal iklime sahip olmasıdır. Ayrıca Bolu Merkez ,gerede , dörtdivan , mengen vs ilçelerle tam ters orantılı ilerler yukarda bahsettiğim konumu yüzünden, tipik bir karasal iklim vardır
-
Bilal Tan abi kıbrıscık ta da kar yağışı gözlemlenebilir değil mi ?
Kıbrısçık iç kesimde kalıyor. Dediğim aralıkta Kıbrısçık da yağmur bile yağmayabilir. Kıbrısçık da kar beklemiyorum ben
-
bu gece saatlerinden itibaren bolu kartalkaya kayak merkezinin doruk kısmında(1890m)kar yağışı görülecektir, Ayrıca köroğlu tepesinde(2499m) saf kar yağışı Görülecektir. Cumartesiyi pazara bağlayan gece ise kar yağışı 1400-1500 metre aralığında olup ilçemi geredenin yüksek köylerinde 1-2 cm gerede merkezde ise sulu kar veya sabaha karşı ani seyirlik kar durumu mevcuttur. Sürücülerimiz için bolu cankurtaran mevkiinde cumartesi akşamı ile pazar öğlene kadar ki süreçte, sulu kar ve seyirlik veya ani örtü oluşturucak kar yağışları görülecektir. Islak zemin olacağı için buzlanmaya dikkat edilmesi gereklidir.
-
Yaralı sayısı 257 ye çıktı 6 can kaybı
-
Arkadaşlar maalesef ülkemizde deprem nedeni işe oluşan tsunami de bir yaşlı vatandaşımız boğularak hayatını kaybetmiştir. ülkemiz de tsunami ile ilk can kaybıdır..!!!!!
-
Bu benim son soğuk kışım olacak ondan çok önemli benim için üniversiteler kapalı olduğu için boludayım. İstanbulda heyecan olmuyor bende
-
Doğu karadenizde ki iki günlük yağış Ömrünü tamamladıktan sonra, 25-26 ekim civarında 2-3 gün belki 4-5 günlük ılık ve yağışlı periyota girecek. Orta karadenizde yerel sağanaklar görülebilir. Batı gene şanssız, ama ben gelecek sistemin tüm karadenizi içine alacağını düşünüyorum.
-
:alkıs: :alkıs:
Whisper abim napıyon sende mi ben gibi gece kuşusun
-
Artık yazılarımız bu renge dönmeye başlamasın mı?? Başlasın başlasın sezon açma rengimiz bu bizim..!
-
Bolu için güzel oldu
-
Akşam ve yarın öğlen saatlerine kadar kuvvetli yağışlar devam edecektir doğu karadeniz için daha uzun süre dikkat etmekte fayda var
-
Batı karadenizde yağışlara bir tık yükseliş geldi
-
Ben bu kış için batı bölgeler adına umutluyum, ayrıca bu sene karadeniz kışı olacağını düşünüyorum bomba gibi hazırız yeni sezona