Şey skalası yok mu çan eğrsininin
Bilal Tan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ülkemiz için önümüzde ki 1 haftalık periyod çok önemlidir o eğriliğin devamı gelirse bidaha dikey yöne hareket ihtimali çok düşük
-
atlatıcaz dostlar
-
Almanyada vaka oranı % 86.6 azaldı
İspanyada vaka oranı 51.3 azaldı
İtalyada vaka oranı %29.3 azaldı
ABD de vaka oranı yüzde % 13 azaldı
Türkiyede çan eğrisinin ucu yatay yönlü hareketlere başladı
-
2 hafta bu şekilde gideriz sonra düşüşe geçeriz diye düşünürken dün akşamki virüsten daha tehlikeli olan cahil ordusu aklıma geldi ve düşüncem tam tersine döndü malesef
Benimde öyle gerçekten 5138 boru değil dünya 2. Si olmak çok kötü bişey yani vaka artış hızında halkımızda 2 gün evde oturmak yerine coca cola ve luppo almaya çıktığı için 1. De oluruz
-
5138 vaka ile bugün en fazla vaka veren 2. Ülkeyiz günlük artış hızında italya ve ispanyayı sollayarak ABD nin altına yerleştik
-
Bilmiyorum ne olacak böyle
-
3800 yeni vaka ne Abd den sonra em fazla vaka bildiren ülkeyiz
-
Geçmiş olmuş dileklerini sunan bütün abilerime teşekkür ederim❤️
-
Bilal hocam ne diyorsun ya bendede bogaz agrisi ve aft var bazen atee yapiyor yutkunurken zorlaniyorum
Aft varsa üşütmüş olabilirsin onun boğaz ağrısı bi farklı bıçakla kesiliyo gibi boğaz
-
bir hafta sonra aileme kavuşcam inşallah anama bi sarılsam yeter valla
-
deli gibi baş ağrıtıyor ama
Burdan herkesi uyarayım lütfenn en küçük belirtide test yaptırın lütfen
-
Gelmiş geçmiş olsun abim benim..
Allah korusun seni ve herkesi
Çok sağolasın abim benim yüzümden aileme ve başka birine bişey olsa yıkılırdım ben
-
Bilal Tan geçmiş olsun sana nereden bulaşmış
Hocam ben istanbuldan dönüşe geçtiğim gün boğazımda acı oluşmaya başladı ama internette boğaz ağrısı görülmez diyordu ben garantiye alıp kendimi eve kapatayım dedim iyi de yapmışım
-
İhtiyaçlarımı internetten karşılıyorum kapıya gelen kuryeye kapıyı açmadan iş gördürüyorum