lapa lapa yoğun yağıyor. akşam olsaydı fotoğraf atardım gündüz belli olmuyor
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
şuan orta derece saf kar yağıyor. Biraz yoğunlaşsın dışarda tur atacağım
-
Bulunduğum yerin rakımı 140-150 arası. Esenyurt rakım kaç ki
120 civarı
-
Sultangazi kky
sen sultangazi deyince direk cama koştum esenyurtta direk kar olarak başlamış
-
Büyükçekmece yolu kamerasında kar var
aynen
-
Buz mu yağıyor? Tak tuk sesler geliyor çatıdan. Sistem girişi 6 ocak 2017 ye o kadar çok benziyor ki anlatamam. Resmen bir dejavunun içindeyiz. İnşallah sistemin kendisi de 6 ocak 2017 yi hatırlatır.
aga be... önce buz yağmıştı yerde buzlar vardı sonra devamıda..
-
silivri kara gömülüyor şuan CAN hocam varmı durumlar nedir
bizdede yağmur var =D fotoğraf at merak ettim
-
Yağışlarımız telef oluyor acil soğuklar gelsin -42 istiyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sarılar gelmeden sıcaklık düşse
Keşke hava kar için müsait iken böyle radar gelsede İstanbul'un geneli kara gömülse.
-
Kar içinde gömülürsün de dert tasan kalmaz umarım dostum
amin :D
-
En Az 20 cm Diyelim Oynar Aşağı veya Yukarı
herkes 20-30 civarı diyor. adam akıllı kar yok avrupa yakasına nasıl 20 cm olacak? Genelde herkes kaç cm derse beklentinin yarısı bile olmuyor. Bu yüzen avrupa yakası max 5cm civarı olur esenyurt beylikdüzü gibi yerlerde başakşehirde 10cm max şahsi tahminim. Buda burda dursun sistem sonu bakarım.
-
Neymiş İstanbul'da yağış sıkıntısı varmış. Tepede -42 derecelik 500hpa, -12 dereceye dayanan 850hpa var o kadar, her tarafı denizlerle çevrili şehir yağış mı alamayacak? Gök gürültülü ceviz büyüklüğünde lapa kar yağacak. Gömüleceksiniz..
İzobarlarların bir nebze daha düzelmesini bekliyorum.
Soğukla ne alakası var hocam 2019 yada 2020 de İstanbul'a -40 çekirdek gelmişti ama kar yağmamıştı sadece parklardaki havuzlar donmuştu
-
-
Avrupa yakasında oturanlar çabuk ecm kar haritasına baksın =D=D
-
2019 Şubat sisteminde örtü olmuştu 8-10 cm
Evet konumumda 8 ocakta örtü olmadı hiç ama 24 Şubat'ta oldu. Sizdede tam tersidir.