Açıkçası trakya ve avrupa yakasını beğenmedim. Heryer 60-70 cm kar alırken trakya ve avrupa neden zar zor 30 cm alıyor? İzobarlar bize uygun gelmedi malesef =D
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben bu akşamki sistemi marmara için kabul etmiyorum. Daha iyi olacak 1 metre kara gömülcez inş =D -
Yaşım gelmiş 20 ye dayanmış. Saçlarım beyazlaşmış. Zamanı geri alsam fırsatları daha iyi değerlendirir anın tadını çıkarırdım. Elime çok paralar geçti kaybettim, zengin kızlar geldi reddettim, bazı arkadaşlarıma haksızlık ettim, zamanımı boşa harcadım ama önümde yıllar var. Telafi edeceğim. He bu arada avrupa yakası nasıl cünüp bir yersin heryer kar aldı bi tek sen kaldın =D
-
10 gün içinde LC Waikiki kışlık reyonları kaldıracak
-
Gakkolara selam ELAZIĞSPOR

-
İstanbulda izobarların kötü olduğu günlerde dek alma şansımız var mı tabi rüzgar yönü uygunsa?
-
[attach='20058','none','false'][/attadak
Rakima göre cm vermiyor değil mi?
-
avrupa yakası deklerle şov yapacak. Beklenenden fazla kar alacak.
-
İstanbul adına tek endişem sıcaklık sorunu yaşaması. Önceki senede örtü bekleniyordu sıcaklıktan dolayı gerçekleşmedi.
-
Bu akşam ve yarın sabah iyi olursa ecmwf mgm yoğun kar koyarmı İstanbula
ne yoğun kar mı? hafif kara bile razıyım
-
Açık yeşil kuvvetli yağış koyu yeşil hafif yağıştır hocam genelde
Açık yeşil yani demek istediğim.
-
yağmurlar radarda koyu yeşil gösteriyor. sert yağması lazım ama neden hafif serpiştiriyor
-
Bursa'nın neredeyse en alçak bölgesinde yaşıyorum ve çok mutsuzum geçen yıllarda merkezde daha yüksek yerlerde kar tutmaya başlarken bizim burada yağmur vardı bu döngü bu yıl kırılır mı sıcaklık sorunu çekermiyiz?
rakım kaç yaşadığın bölge?
-
İstanbulun batısı daha şanslı sanırım son güncellemeye göre
-
Doğu karadeniz yine şov yapacak önceki sene gibi.