Yaşım gelmiş 20 ye dayanmış. Saçlarım beyazlaşmış. Zamanı geri alsam fırsatları daha iyi değerlendirir anın tadını çıkarırdım. Elime çok paralar geçti kaybettim, zengin kızlar geldi reddettim, bazı arkadaşlarıma haksızlık ettim, zamanımı boşa harcadım ama önümde yıllar var. Telafi edeceğim. He bu arada avrupa yakası nasıl cünüp bir yersin heryer kar aldı bi tek sen kaldın =D
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Azorun kafasina balyozu indirdiler
-
2. soguklar daha batıdan ıner ınsallah.yıne karadenız aynı seklde faydalanır ama cok daha genıs alanı da kapsamış olur.gercı daha gelme ıhtımali cok fazla degılvadesınden dolayı.13 sıstemıde odaklanalım önce.
300 lü saatler olduğu için 1 hafta sistemi yok edip afrikada verebilir çok uzun vade. Tabiki 14 sistemi önceliğimiz :olumlu:
-
Konumum yine yuz güldürüyor

şaşırmadık karadeniz + zonguldak
-
1 metreden fazla almış dk
-
Çok ekstrem görüntülerdi. Kaybolmaması dileğiyle.
-
Görüntü koşan tavşana benzedi
-
Oha 2. atak fena geliyor

-
Bu haliyle gelsin ortalama 40 cm olur İstanbul
o kadarda abartmasak? 1-2 günlük sistem
-
14 şubat akşamı kar yağışı efso
-
-
CAN Ağzınıza sağlık hocam. Bazı hava tahminciler gibi umut tacirliği yapan, primci bir tahminci değilsiniz. ( Takipçi kasan o hava tahminciler kendilerini çok iyi biliyor ) Her zaman gerçekçi yorum yapanlara saygı duyar desteklerim :olumlu:
-
GFS dönmeye başladı bile. Vade yaklaştıkça bu aşırı şişirilmiş Atlantik siklonlarının arasından kafasını uzatan bir azor göreceğiz. Bunun ihtimali çok yüksek diyebilirim. Gece GFS de bu ihtimali yansıtıyor.
Ancak şu mesele var, bu siklonlar ne kadar boşluk bırakacak? Azor ne kadar yükselip ne kadar soğuk indirebilecek? Bu sistem kıyılara kar yapabilecek mi? Bunların yanıtlarını ancak en az 3-4 gün sonra almaya başlarız. Endeksler bozmazsa ve nötre gidişat aynı şekil devam ederse soğuklar da tatmin edici olacaktır.
Hocam bu dediğiniz 15 ten sonrası ise saygı duyarım ama 15 ten önce umutlanmaya gerek yok
-
Bu akşam farklı çıkacak gibi
evet daha sıcak :'D
-
Ulan ispanya ne inatçı çıktın be