The content cannot be displayed because it is no longer available. Güzel dek oluşumları var bakalım kıyaya gelince patlayacakmı. Yoksa inecek mi.
oha avrupa yakasına geliyor sanki =D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because it is no longer available. Güzel dek oluşumları var bakalım kıyaya gelince patlayacakmı. Yoksa inecek mi.
oha avrupa yakasına geliyor sanki =D
hadi bitti sistem artık bırakın takibi güzel bir sistem oldu konumum adına 20 cm kar aldık daha da bişey beklemiyorum şu saatten sonra kar alamayan arkadaşlara üzülüyorum bu saatten sonra zor....
Dünde üzülüyordun bize neden yağmıyor diye :'D
En kötüsüde herkes sahillere bile 3-5 cm beklerken son dakika golüyle hiçbiryerin tutmaması=D
Dün sistem çöp diyordu bazı kişiler şimdi ise seviniyorlar 1 günde milletin ruh hali değişti :D
kim iyi diyorki sistem çöp oldu avrupa için. bu saatten sonra avrupanın işi bitmiştir.![]()
bizim işimize yararmı hocam
avrupa yakası bitti artık. Anadolu güzel kar alacak. Ama belki güzel dek alırız şansa
Hocam gaziosmanpaşa ne alır gecenin devamında yağıyor ama örtü olmuyor bi türlü
hava çok sıcak :coksıcak:
hocam modellerde gece -8 giriyor sanıyordum. Dedim neden sıcaklıklar hala düşmedi =D
istanbul saat 3 ve 6 da ki yağış
Sinan hocam bari önceden deseydiniz oldu bitti ye getirdi herkes.
Sulu kardı eve geldim her yerim çamur içinde kalmıştı.
Bizde de 15-20 cm kar vardı. İlerde torunlarıma anlatırım artık eskiden böyle kışlar vardı diye ![]()
yarın saglam dek alamazsak 23-24 şubat 2019 sistemi bundan daha iyi olacak heralde:D
dek alsak bile 23 şubatı geçemez bence 23 şubat bizim için tatmin ediciydi.
hani örtü olacaktı hani sahiller 5cm idi. Pazar olmadan yalan oldu sistem. Boşuna takip yaptık demek. Tansiyonum düşüyor =D
Başakşehir bu sistemde alacağını çoğunlukla aldı. Şahsen çok şanslı olmadığınız ve güzel bir DEK kütlesi yakalamadığınız sürece bir pek bir şey beklemiyorum artık.
başlamadan bitti demek hocam =D
adam akıllı 500 hPa sıcaklıklar gelmemiş. Yeni yeni geliyor artık. Sıcaklıklar düşmeye başladı.
Can hocam soğuklar gelene kadar sabah olacak galiba