Serkann55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fevzi hocam gelince yapar değerli yorumunu
-
GFS sabah güncellemesinde bölgeyi komple gömdü. Cm beğenmeyen arkadaşlara da artık diyecek lafım yok.
Hocam siz daha iyi bilirsinizde artık sistem asagi yukarı belli oldu model takibinden ziyade artık kismetimizde ne varsa onu alacaz
-
Karadeniz adına nasıl bir güncelleme oldu
-
çok şükür 15-20 arasına raziyim 2016 yilbasindan beri kar goremedik yeter ki yerde ayakkabi boyu örtu biraksin fazlasinda inanin gözüm yok çok şükür Allah'ım
2019 gormustum bende 2 yildir hasret kaldık 15 cm yeterli benim için
-
Sistemin yıldız şehirleri günlerdir Samsun Ordu Giresun oluyor. Yavaş yavaş hayırlı olsun diyebiliriz.
Hocam güzel olucak inş artık radikal bir degişim olmazsa
-
valla can abi kactane harita attiysa Samsun gömülmüş

-
#ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap
Hadi hayırlı olsun

Can abi cok buyuk emek veriyorsun senin hakkın ödenmez herkez adına ben çok teşekür ederim
-
atakum usta
Dek sow izlersin malesef Vezirköprü öyle bir şansımız yok
-
20 cm kışlarına sesli gülüyor şu an 2021 modeller onbu gösteriyor. 3 yılın acısını çıkaracaz İnşallah
Hocam merkezdemi oturuyon
-
Valla gfs kısa vadede birsey diyemem ama sistemi 300 saatlerden getirdi uzun vadede daha iyi
-
Bu gidişle 12h kala takla atar bu dansöz model takmayın değişir bu yağışlar iyi geceler herkese
Pek begenmedin gibi

-
Bence Samsun inş yasamazda soğuk sikintisi yasarsa bile Doğu ilçeleri olur gibi dusunuyom
-
Samsuna verilen total snowu her türlü 2 ye bölün soğukla çakışmama ihtimaline karşı ona rağmen güzel örtü oluşuyor tabiki şansta lazım dekler de var işin içinde
Hocam 1 metre yakın kar vermiş 2 bolsek bile fazlasiyla yeter
-
150h ye kadar ordunun doğusundan sonra biraz can sıkıcı. Takibe devam.
Hocam Samsuna soğuk ayin kacinda giriyor