Samsun bu sistemde de kar almiyacak sa hangi sistemde kar alacak eğer yine alamazsak çok büyük kötü olur
Serkann55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Samsunlu arkadaşlarım bu akşamki ecmwf kar haritasına bakıp üzülmenizi anlıyorum şahsen bende üzüldüm her sistemde rüzgar takibi yapmaktan yoruldum gerçekten kar miktarı için konuşmayı bu yüzden erken buluyorum eps senaryolar kar haritasına da bakmak gerektiğini düşünüyorum tek senaryo üzerinden yorum yapmak yanlış olur. Biraz daha beklemek gerekiyor.
Hocam Samsun okadarda kötü çıkmadı ki
-
Sence 1m beklenmeyecek bı sistem mi çöp demek ayıp olur ama kar haritasına göre bu durum da sisteme yazık olur.
Değişir kardeşim o gördün guncelleme devam etse neler inerdi
-
Güzel güzel bölgemiz adına güzel geldi 1-2 pasta cila ile daha da düzelirse ki ben inanıyorum çok daha güzel olacak Salı akşamı buralar çoşar her bölge inşallah
Su hali bile güzel bence
-
kiyilar orta karadeniz gene çöp
Neresi çöp acaba 1 metre kar beklersiniz tabi çöp
-
Fevzi hocam şu görüntülerde Samsun nasil
-
Yağış olursa farklı şeyler konuşuruz Serkancığım.
Bakicaz abi modeller bugun yarin yine guncellensin bence daha geliyor demek için erken
-
Konumum için , kartopu oynayacak,
yapacak kadar kar yağsın yeter. Bence temennimiz bu yönde olmalı, azı bulamayan çoğu hiç bulamaz arkadaşlar.Benim konumum adına pek bir beklentim yok hocam hava da ancak görürüm ama olsun güzel kar alan yerler olacak
-
ecfm sistemi vermiyor bu aksam düzelmesi lazim
-
Bolgem yine soğuk sıkıntısı Çekicek galiba
-
Hocam orta Karadeniz ecfm göre sinrda kalirmi
-
Denize uzak olan İlçeler dek alamiyor bu sistemde sadece dek kar yagislarimi görülecek
-
Gs ye o pozisyon olsaydı gol verirlerdi yada 3 dk yalandan bekletip amtep maçı gibi görüntüler ortaya çıkardı zaten vardaki 2 tane holigan hakem ali palabıyık ve herkesin bildiği serkan tokat.Bunlar gs nin kadrolu hakemleri feneri bitirelim derken türk futbolunu bitirdiler serkan çınar ve bülent yıldırımın evlatları.
Peki madem hakemden konusuyon serdar azizin donka yaptığı penaltiyi neden konusmuyorsun kardeşim acaba geçen hafta gs karşısında Başakşehire verdiler
-
Sadece yağışlar dekmi acaba
-
Maşallah %95leri gördük Şükürler olsun
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sanki bu sefer orta karadeniz olarak kar alma şansımız yüksek gibi bizim