Güney sahillere kırıntı geliyor tek tük havada görmedik demeyiz 😊
Lewiss tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anadolu yakası güney sahiller 5 dk ya geliyor
-
Çok yavaş hareket eden bir kütle yavaş yavaş anadolu yakasına yayılacak
-
Düşey akımda kurtarmadı kıyıları

-
Yarın il genelinde tatil kararı gelebilir
-
İki yaka , iki bant abi ne diyorsun .. 😊 Sinan
-
Çünkü dünden beri çok fazla kar yağdı sıcaklık 1-2 düşük olsa neler olurdu neler
Sıcaklıkla alakalı bir durum yok temp 500 sıcaklıkları yetersiz yağan karın su oranı fazla rakım 300+ da erime daha yavaş olur
-
Akşam ve gece şartlar uygun gibi radarı takip etmek gerek uzun bant yakalayan yerler beyazlar anlık olarak
-
Son hece he?
Bakalım devam eden olacak mı
Kırıntı ile devam
Evet abi son hece ile devam ettim senin ayran yazdığını sonradan gördüm :))
-
-
Şimdi sorun var mı
Yok abi sağol 🤗 Sinan
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
O yaşta bu sesler inanılmaz keyifli Whisper abi dinlersin diye düşünüyorum 😊
-
"Ne zaman üzülsen,
Bil ki ben yanarım."
-
Daha eskilerden olsun