Ukmo da doğulattığına göre sıra ecm de.... ⏳🥶
Lewiss tarafından yazılan gönderiler
-
-
Daha Çok Göster
Dek bandı değil, cephe destekli galiba. Yağışın hemen doğusunda bir AB var, GFS'nin de gördüğü. Bakalım ECMWF de görecek mi.
ICON'da AB daha doğuda ve bunun sayesinde IST kar alıyor, GFS'de ise batılı ve IST yağmurlu.
The content cannot be displayed because it is no longer available. ICON AB
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS AB (Daha batılı)
Fotolar wxcharts.com'dan alıntıdır.
Hocam nasıl gelirse gelsin koca haftayı tatil ettirir bu görüntü ... 🥶🥶🥶
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayın 8 i için ikon neredeyse ukrayna kıyılarına uzanan bir dek bandı öngörmüş... 🥶🥶
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. icon daha doğulatmış....🥶 Gerisi radar uydu takibine kalıyor heralde ..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mgm den sezonun ilk yoğun kar yağışı ikonu istanbul için pazartesi günü yoğun kar bekliyor
-
İstanbulu ikiye ayırıp bir yakaya -8 girişi varken diğer tarafı -7 -6 da bırakması çok saçma modellerin o kadar küçük alanı doğru tahmin edemeyeceklerini düşünüyorum ...
-
Icon biraz daha doğulu çıkmış sisteme 24 saat bile kalmadı hala değişiyor ..
-
Ben bu sistemi ömrüm boyunca unutmam , unutamam 😏...
-
Ben oraletçiyim abi Whisper 🤗😅
-
Anadolu yakası vorteks in azizliğine uğradı 🤦
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ankara radarına nereden bakabilirim ?
-
Gece Gece ne güldüm ya 😂
Heyecandan heyecandan 😅😅
-
Ben sabah için 10000 puan ayırdım gfs ve Ecmwf için
Ya bu güncelleme düzelirse kaç puan ayırdın abi Sinan 😅😅
-
Soğuklar daha cılız navgem de