Herkese mutlu sağlıklı huzurlu bir yeni yıl dilerim ![]()
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistem büyük hayal kırıklığı yarattı 20 gündür takip ediyordum. Ay ortasına kadar da kaydadeğer bir şey görünmüyor. Olumsuz konuşmayı sevmem ama son yıllarda ülkenin karadeniz hariç batısı özellikle iç ege ve iç anadolunun batısı normallerin çok altında kar yağışı alıyor. Son 6-7 yılda her bölge kendi efsanesini en azından tatmin edici kışını yaşadı. Bu civarlarda ise son tatmin edici kış 2015 diyebiliriz. 11 yıl olmuş...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kırıntı da diyebiliriz ama sezonu açmış olucaz bu kar yağışlarıyla hem de çok sağlam soğuk olacak bazi günler buzlanmaya dikkat !
-
Eskişehir yinemi boş gecicek acaba
Ne boş ne dolu
-
Ecmwf bi kere de bol keseden ver sen gösterince geliyo genelde sen göstermeyince aklımız kalıyo
-
Doğum günün kutlu olsun hocam
Çok teşekkür ederim nice birlikte yıllara
-
Ufak tefek detaylar var henüz kesinliği belli olmayan çarşambadan itibaren bi şeyler daha da oturmaya başlayacaktır umarım ülkemizin her köşesine yarayacak biçimde gelir sistem
-
Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı sevgilerimi yolluyorum
-
Teşekkür ederim

-
Çok teşekkür ederim nice birlikte senelere ❤️
-
Eskişehir şanslı görünüyo şimdilik 🤩
-
Denk girmişsin yine de
Hoşgeldin..Hala Eskişehir demişim?
Hoşbuldum abi evet eskişehirdeyim hâlâ tıp bitene kadar 2 yıl daha buradayım en az
-
Geç de olsa geldik şifremi unutmuştum 😅
-
Yağış varken soğuk olmaz soğuk yeterli seviyeye gelince yağış kesilir... o mükemmel deseni bulamadık bi türlü malesef