Paylaşım beklerim
Senaryo ortalamalarını inceledim bir de forumda paylaşılan verilere baktım tabi iç bölgelere daha hakim olduğum için bana öyle geliyor da olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPaylaşım beklerim
Senaryo ortalamalarını inceledim bir de forumda paylaşılan verilere baktım tabi iç bölgelere daha hakim olduğum için bana öyle geliyor da olabilir
Umutsuzluk değil veride ne varsa o diyelim .
Ay ortasından sonrası aksiyonlu gözüküyor aslında
Kuzeyde soğuk birikimi olursa ki pek sanmıyorum uzun soluklu sistemler alabiliriz. Aralık 15 inden itibaren
Bu sezon sen de umutsuzlar takımındansın sanırım =D
Az daha sabır , Eskişehir de pas geçmez ..Yeterki yağış gelsin, yağışla kar yağışı mutlaka olacaktır.Çarşamba günü sıcaklık düşüyor ve 100 de 80 üstü yağış olasılığı var.Bakalim yapar bir şeyler inşaallah
Tabi ki sadece genel olarak sormak istedim teşekkür ederim
Acaba 8inde iç bölgelerde kar olasılığı var mı diyagramda olasılık düşük girilmiş ama ortalama sıcaklık 0a baya yakın gözüküyor birkaç derece oynamalarla bir şeyler olabilir
Bu ablerin ömrü niye bu kadar az oluyor
Abler kararsız ybler daha kararlı olduğu için durum böyle
Hadi gfs yağışı da ver soğuğu da
Önümüzdeki sistemlerde iç kesimler için kar ihtimali var mı acaba yoksa sadece yağmur mu
Ohoooo ecm denize mi girelim ne istiyosun
Günaydın nasıl olduysa eskişehir boş geçti yağış olmadı 2den sonra
Saadet eline sağlık umarım güzel büyülerle vade yaklaştıkça her şeyi lehimize çevirebiliriz
Eskişehir anlık kky döndü ama yağmur ağırlıklı
Yağışlar çok iyi özellikle batı kıyılarda ama soğuk adına hiçbir şey gözükmüyor ülkede şu an için bakalım ilerleyen günlerde nasıl değişimler göreceğiz
Hayırlı olsun heyecanlı bi kar nöbetindeyim yağış güzel ama soğuk yeterli değil henüz