Güzel istikrar verdi 2 gündür ana çıktı umarım olumlu şekilde değişimler olur değişecekse
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
50 cm mi ? hocam hayal kurmayalim en iyisi
Hocam hayalini yaşayalım ki sistem anında gözümüz tok olsun hayal kırıklığı olmasın :-D
-
Hocam bi 50 cm alsak ne güzel olur hayal etsene Angora
-
Soğuma yeterli olursa inanılmaz kar yağışları olabilir
-
SnowTime nerelerdesin kar yağıyor ?
Valla hocam birkaç işim vardı gün boyu 5ten sonra dışarı çıktım ama kar zaten çoktan kesilmişti yollar buz pisti gibi karantina da olunca tuzlamak da pek işlerine gelmedi galiba yolda bir sürü kayan insan araba gördüm gezdim soğuğu çektim içime geldim akdenizdeki kütlelerin kuzeye az da olsa uğrama ihtimali var mı ucundan dokunur mu acaba konyaya onu merak ediyorum şu an
-
Çok iyi valla hocam çok sevindim adınıza bu sistemin tadını ülkenin batısı çıkarıyor bize de bir ara uğrar herhalde
-
-
Konyaya yaklaşan tatlı bir kütle var ama kar bırakır mı bilmiyorum
-
Bu arada 18i için durum nedir değerli hocalarım o ab bize iş yapacak gibi mi yoksa sıyırıp güneydoğuyu mu gömer gibi mi
-
E hani görsel

Varsa imkan tüm arkadaşlardan görsel istiyoruz..
Tekrardan gözünüz aydın olsun
Hocam o kadar çok pc mobil arasında geçiş yaptım ki şarjım bitmişti telefonu evde bırakmak zorunda kaldım şimdi atsam da sadece çimler beyaz o an atsam hoş olurdu
-
Hocam uzun zamandır dışarıdayım 10 gibi çıktığımda resmen tipi vardı şimdi artık ömrünü tamamladı bugün için gayet tatmin ediciydi
-
Hocam müsait olan biri konya radarına baksa ben pek çıkarım yapamadım etkili bi kütle geliyor mu bi oluşum var mı merkeze doğru
-
Konya selçukluda az az atıştırıyor 5-10 dkdir
-
Radarda da kuzeye çıkıp gidiyor açık renkliler
-
Birazdan markete gideceğim havayı bi koklayayım hocam