Ovadan ziyade plato olsa buraların tadından yenmezdi ya da 4 tarafı dağlarla çevrili olacaktı bir de gölü olacaktı çoğu sistemde metrelere oynardık
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
Özellikle batıdaki dağların şehrin batı kısmını tamamen kapatması işi her zaman zora sokmuştur o dağların arkasına geçin belki 5-10 cm kar vardır o dağları aşmak mesele zaten
-
SnowTime kütle Konya'ya doğru giriş yapıyor nasıl durumlar bazı ilceler kar başladı sizde nedir durumlar
Hocam merkez inanılmaz kötü etkileniyor batıdan gelen cepheler dağlara çarpıp sekiyor adeta kuzeye doğru bize kıbrıs ab si şart tek damla yağış düşmedi bugün içinde henüz
-
Konyaya kütle girişi olacak mı acaba sıcaklık uygun aslında
-
Hocam kis bitmedi ne bu karamsarlık ay sonu çok daha güzel potansiyelli sistem emaresi var sonras Şubat var Mart var takibe devam arkadaşlar üzülmeyin lütfen
Hocam kışı kesinlikle kapatmadım ama bu sene çok bekledik ve karantina vs olunca zaman geçmek bilmiyor daha da bekleyesim gelmiyor bu saatten sonra bizi yarım metrenin aşağısı kesmez

-
Angora nolacak hocam bizim bu halimiz
-
Hocam meramda bile yağmıyormuş şu an sadece selçuklu
-
Konyada sezonun ilk kar yağışı başladı çok şükür
-
Benim gördüğüme göre yağışın azaldığı yerler genişlemiş son güncellemede bu kadar mutabık olmaması lazım neden böyle bilmiyorum
-
Ortadaki boşluğu dolduran bir model çalıştırması yok mu ki ya çok ihtiyacımız var
-
Hocam ben Konyalıyım belki ondan olabilir.

Hocam en son işte 2016 aralıktan beri bekliyoruz o potansiyelde birikimi
-
Hem ayrıca 1.5 aydır bekliyoruz bu da boş geçerse hevesi kaçacak bu boş geçen bölgedeki insanların
-
Hocam bilirsin ki şubat ayı her zaman karadeniz ve marmraya çalışır beklenen büyük balıklar da o bölgeler için güzel gelicek diye düşünüyorum akdeniz soğumadan durgunlaşmadan güzel şeyler görmemiz lazım yoksa tadını alamayız
-
Angora hocam ab deniz üzerinden hareket ederken o kadar kararsız davranan modeller nasıl daha 3 gün olduğu halde bu sinoptikte kararlı duruyorlar
-
İç Anadolu her türlü yağışta kar alır bu saatten sonra.
Hocam rota direkt konya üzerinden o yüzden yağsa bile tatmin edici olmayacak iç anadolunun doğusu ve batısı şanslı ama ortası cidden yazık