SnowTime doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah 👏
Çok teşekkür ederim her yıl yeniden birlikte kutlayalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSnowTime doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah 👏
Çok teşekkür ederim her yıl yeniden birlikte kutlayalım
Doğum günün kutlu olsun SnowTime
Çok teşekkür ederim
SnowTime Doğum Günün Kutlu Olsun
Teşekkür ederim ![]()
Doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkür ederim abi
SnowTime doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çok teşekkür ederim abi çok mutlu ettin beni
Oo tam da doğum günümde bi de ha
Son zamanlarda çıkardığım ders şu oldu modelden başkasına güvenmeyeceksin diğer verilerde çok ani değişimler oluyo çünkü
İlginç bi şekilde sınavlarım bittiğinde sistem olmuyor takip etmeye değer. Ne zaman ciddi bi sistem belirsin sınav haftam yaklaşıyo iyi günler ![]()
SnowTime süper görünüyor hayırlı olsun :alkıs:
Teşekkür ederim
ama herhangi bi birikim olmuyo malesef yine de havada görmüs olduk sezona güzel ve erken bi başlangıç
Yeni başladı umarım atabilmişimdir videoyu
Daha bi şey yok ortada
Şöyle bi bakınca havaya sabaha kadar pek bi şey olmaz gibi en azından kar açısından beklediğimden sıcak hâlâ 2 derece yağış miktarı da az ve yok arasında gidip geliyor malum komite sınavları da yaklaştı ben en iyisi yatayım iyi geceler herkese
Son güncellemede gfs eskişehir için yağışı kırptı ama bu saatten sonra modeller susar radar konuşur bekleyip göreceğiz
Pazar günü eskişehir için kar ihtimalleri bi hayli yüksek görünüyor hatırlamıyorum hiç bu kadar erken kar gördüğümü