Çok iyi valla hocam çok sevindim adınıza bu sistemin tadını ülkenin batısı çıkarıyor bize de bir ara uğrar herhalde
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Konyaya yaklaşan tatlı bir kütle var ama kar bırakır mı bilmiyorum
-
Bu arada 18i için durum nedir değerli hocalarım o ab bize iş yapacak gibi mi yoksa sıyırıp güneydoğuyu mu gömer gibi mi
-
E hani görsel
Varsa imkan tüm arkadaşlardan görsel istiyoruz..
Tekrardan gözünüz aydın olsun
Hocam o kadar çok pc mobil arasında geçiş yaptım ki şarjım bitmişti telefonu evde bırakmak zorunda kaldım şimdi atsam da sadece çimler beyaz o an atsam hoş olurdu
-
Hocam uzun zamandır dışarıdayım 10 gibi çıktığımda resmen tipi vardı şimdi artık ömrünü tamamladı bugün için gayet tatmin ediciydi
-
Hocam müsait olan biri konya radarına baksa ben pek çıkarım yapamadım etkili bi kütle geliyor mu bi oluşum var mı merkeze doğru
-
Konya selçukluda az az atıştırıyor 5-10 dkdir
-
Radarda da kuzeye çıkıp gidiyor açık renkliler
-
Birazdan markete gideceğim havayı bi koklayayım hocam
-
Ovadan ziyade plato olsa buraların tadından yenmezdi ya da 4 tarafı dağlarla çevrili olacaktı bir de gölü olacaktı çoğu sistemde metrelere oynardık
-
Özellikle batıdaki dağların şehrin batı kısmını tamamen kapatması işi her zaman zora sokmuştur o dağların arkasına geçin belki 5-10 cm kar vardır o dağları aşmak mesele zaten
-
SnowTime kütle Konya'ya doğru giriş yapıyor nasıl durumlar bazı ilceler kar başladı sizde nedir durumlar
Hocam merkez inanılmaz kötü etkileniyor batıdan gelen cepheler dağlara çarpıp sekiyor adeta kuzeye doğru bize kıbrıs ab si şart tek damla yağış düşmedi bugün içinde henüz
-
Konyaya kütle girişi olacak mı acaba sıcaklık uygun aslında
-
Hocam kis bitmedi ne bu karamsarlık ay sonu çok daha güzel potansiyelli sistem emaresi var sonras Şubat var Mart var takibe devam arkadaşlar üzülmeyin lütfen
Hocam kışı kesinlikle kapatmadım ama bu sene çok bekledik ve karantina vs olunca zaman geçmek bilmiyor daha da bekleyesim gelmiyor bu saatten sonra bizi yarım metrenin aşağısı kesmez