Her güncellemede kar haritası şekilden şekile giriyor
SnowTime tarafından yazılan gönderiler
-
-
İtalyanlar da az değil en az bizim kadar doyumsuzlar kar konusunda
-
Whisper Hocam gfs gömmüş bizi kara
-
Pazartesi salı netleşir ilk sistem yani 15-16 sistemi
İlk sistemin heyecanı ayrı oluyor
-
Sende bir şeyler var desene 🤣😂
Olabilir hatta geçen demiştim 15-16sında bozulma olur kesin diye
-
Angora geçen yıl beni delirten konya bu yıl baya ablerin etkisinde kalıcak gibi bu sefer de eskişehirin ayazı bana kaldı hocam =D
-
-
Benim şu an gördüğüm kadarıyla yağış sıkıntısı var gfsde fakat domaniç tarafı etkili kar yağışı alabilecekmiş gibi gözüküyor
-
Asıl kar yağışı hafta içi gözüküyor. Hafta sonu pek bir şey kaçırmassınız diyeyim. Kesin değil ama şu anda gözüken manzara bu.
Hocam sistemde günden güne bi kırpılma oluyor sence nasıl olacak genel bi fikrin var mı ?
-
Eskişehirde saatlerce hafif kar gözüküyor gfsde şimdi size bi sorum var abiler cuma günü kurulum bitiyor sizce haftasonu konyaya gitsem eskişehirde çok şey kaçırır mıyım ona göre plan yapıcam :'D
-
Gfs 15-16sını kırptıkça kırpıyor soğukları
-
Fazlaca kar görürsün abim..İki iki dört
Abi orası öyle de son saniye es esi es geçerse diye korkuyorum
-
Kütahya gerçekten iç Ege’de zirveyi kimseye kaptırmaz imkanım olsa kar açısından yerleşeceğim üç şehirden biri
Kesinlikle öyle kütahyayla yarışılmaz bakalım ay ortasında yerleri örtse yeter bana fazlası mutlu eder
-
Yağış sıkıntısı ne yazıkki Ankara ve çevresinde oluyor ama Eskişehir Konya’ya göre daha kuzeyde olması açısından yağan kar az olsa doyurucu olabiliyor ve yerde kalma süresi uzun oluyor hayırlısı diyelim
Aslında şehir merkezi il sınırlarının biraz daha kuzeybatısında o yüzden kuzeydoğudaki ilçelere göre daha şanslıdır sanırım tabi bi kütahya bi afyon olamaz ama
-
Hayırlı olsun hocam üniversite başarılar dilerim geçen yıl Konya’dan çok çekmiştin bu sene Eskişehir de bol bol kar görürsün diye düşünüyorum kar konusunda şanslı illerden
Teşekkür ederim hocam konya hep biliyosun en çok yağışı 1 2 derecelerde aldı soğuk girdi yağış bitti mevsimsel tahminler aslında eskişehir adına güzel gözüküyordu ama bakalım yağış sıkıntısı olabilir gibi geliyor