Fazlaca kar görürsün abim..İki iki dört
Abi orası öyle de son saniye es esi es geçerse diye korkuyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFazlaca kar görürsün abim..İki iki dört
Abi orası öyle de son saniye es esi es geçerse diye korkuyorum
Kütahya gerçekten iç Ege’de zirveyi kimseye kaptırmaz imkanım olsa kar açısından yerleşeceğim üç şehirden biri
Kesinlikle öyle kütahyayla yarışılmaz bakalım ay ortasında yerleri örtse yeter bana fazlası mutlu eder
Yağış sıkıntısı ne yazıkki Ankara ve çevresinde oluyor ama Eskişehir Konya’ya göre daha kuzeyde olması açısından yağan kar az olsa doyurucu olabiliyor ve yerde kalma süresi uzun oluyor hayırlısı diyelim
Aslında şehir merkezi il sınırlarının biraz daha kuzeybatısında o yüzden kuzeydoğudaki ilçelere göre daha şanslıdır sanırım tabi bi kütahya bi afyon olamaz ama
Hayırlı olsun hocam üniversite başarılar dilerim geçen yıl Konya’dan çok çekmiştin bu sene Eskişehir de bol bol kar görürsün diye düşünüyorum kar konusunda şanslı illerden
Teşekkür ederim hocam konya hep biliyosun en çok yağışı 1 2 derecelerde aldı soğuk girdi yağış bitti mevsimsel tahminler aslında eskişehir adına güzel gözüküyordu ama bakalım yağış sıkıntısı olabilir gibi geliyor
Konyada sıcaklığa takılıyorduk eskişehirde de yağış sıkıntılı galiba =D
Geçen sene konyadaydın galiba demi bu sene eskişehirdemisin
Aynen üniversiteye geçince şehrim de değişti ![]()
İç Ege ve İç Batı Anadolu 15inde sezonu açacak gibi görünüyor yağış son ana kadar fark eder ama son güncellemelerde yer yer bozulmalar yer yer düzelmeler devam ediyor vakti gelince sorumlumuz yeterli açıklamayı yapacaktır zaten
Mgm eskişehire kıyak geçmuş bugünkü güncellemede
Yalnız gfs öğle güncellemesi baya iyi gelmiş konumum adına genel anlamda da süper bi güncelleme
Günaydın herkese ![]()
Sistemler cfsye göre gelse kardan boğulurduk ama mâlesef
Mesela kky yağması için maks sıcaklık ne kadardır
Şu an öyle garip bi yağmur var ki hava sıcaklığına bakmayan biri sokak lambasına baksa hafif kar yağıyor sanar
Az daha sabır , Eskişehir de pas geçmez ..Yeterki yağış gelsin, yağışla kar yağışı mutlaka olacaktır.Çarşamba günü sıcaklık düşüyor ve 100 de 80 üstü yağış olasılığı var.Bakalim yapar bir şeyler inşaallah
Tabi ki sadece genel olarak sormak istedim teşekkür ederim
Acaba 8inde iç bölgelerde kar olasılığı var mı diyagramda olasılık düşük girilmiş ama ortalama sıcaklık 0a baya yakın gözüküyor birkaç derece oynamalarla bir şeyler olabilir