Denizin üzerine 30cm kar tabakası yapar böyle gelirse canım
2 gün aralıksız kar yağsa ve sıcaklık 0 dereceden düşük olsa 30cm'i geçer bence
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDenizin üzerine 30cm kar tabakası yapar böyle gelirse canım
2 gün aralıksız kar yağsa ve sıcaklık 0 dereceden düşük olsa 30cm'i geçer bence
30 cm yapar dek aralkısız
Denizin üzerine 30cm kar tabakası yapar böyle gelirse canım
Merak etmeyin, bunları 24h'da da göreceğiz bu sefer. Bu şekilde olsa da olmasa da.
Bugünki GFS güncellemesine yorumum. Duygusal olmasının dışında senaryoların %25'i benzer bir senaryo, yarısı ise bir sistem vermekte. Daha önemli bir anlamı olmadığı için buraya getirmeye karar verdim. (daha derin bir analize bağlı olmadığı için)
Sadece diyorum
Kutup dagılmış durumda burdan ekmek koparmak lazım.
Bahsettiğim tarihlere girmiş durumdayız hadi şansımız bol olsun
Kopardık bile bana sorarsanız, koparamazsak şaşıracağım bu saatten sonra
Herkesin ellerine sağlık umarım akşam daha olumlu sonuçlar görürüz.
Eminim göreceğiz, senaryolar ısrarla iyi ya da kötü, İzlanda, Kutup veya Sibirya bir sistem veriyorlar çünkü.
Bundan sonrası kaydırmaca :takla:
Bana bunu hatırlattı bu güncelleme:
Böyle bir sistem görmedim daha önce, benzeri olmuş mu hiç?
ECMWF senaryoları gayet pozitif bence, ana çıktı farklı fikirler denemeye çalışıyor sadece
Güncel 850hPa sıcaklık diyagramı
Gfs senaryolarıda sinan abinin sistem için çok iyiydi ancak bugün ayın 6 sı onu demeye çalışıyorum tamam aralık 2.yarıda bizim için sistem ihtimali daha yüksek ancak şimdiden hiç pozitiflik düşünmüyorum
İnsanın dili yanınca üfleyerek yiyor gerçekten 😅
Gece güncellemesi kötüydü akşamda öyle şimdi sabah güncellemeside kötü geldi daha rayına oturmadı
ECMWF senaryoları gayet pozitif bence, ana çıktı farklı fikirler denemeye çalışıyor sadece
ECMWF diyagramı harika değil desem yerinde olur, yağışlar fena değil en azından.
Yorum yapan yok mu?
Ne zaman başlayacağı ve gücü net görünmese de 16'sından itibaren bir şeyler var gibi görünüyor.
Böyle bir sistem görmedim daha önce, benzeri olmuş mu hiç?