Zonguldakli67 abi ben İCON gif yükleme denediğimde “Dosya büyük” hatası almıştım
Linki ile sayfaya konulabiliyor GIF'ler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldakli67 abi ben İCON gif yükleme denediğimde “Dosya büyük” hatası almıştım
Linki ile sayfaya konulabiliyor GIF'ler
192 Saat şimdiki Zamanın aynısı bu şekilde gelirse
Devamı da şimdiki zamanın aynısı o zaman ![]()
Yoğun kar var
İsminin hakkını veriyor kar :D
2.1 civarlarından geldi oraya
Sarp Özdoğan hocanın daha önce bahsettiği gibi terselmenin bozulmasıyla alakalı olabilir bence. Mesela Florya 2,4C hala. (düşük rakıma rağmen/dan dolayı, Güngören daha yüksek olmasına rağmen daha sıcak 3,3C ile)
Sıcaklık inanılmaz artmaya başladı Sarıyer’de
3,5C hala aslında Meteoroloji'ye göre
Hocam buraya nereden bakıyoruz
>>>WinteR<<< Bu seferki uydu görüntüleri için kullandığınız site nedir?
zor
Rahat yayılır bence
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk etkili dek geliyor
Sanki güneyledikçe Fatih'e kadar yayılabilir?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bundan iyisi Kanada’da kar İstanbul için
Bitmiyor yağışlar mübarek… Siklon gitti derken dek sistemi giriyor, tam o giderken bir ULL ile yeniden deklere gömülüyor İstanbul
Cumartesi akşama kadar ICON kar yağışı tahmini - Anadolu yakasını şanslı bulmuş ICON da ECMWF gibi. (Daha doğulu)
Kuzeydoğu'dan cephe mi yaklaşıyor? Neyin yağışı bunlar? >>>WinteR<<<

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ortalama -10
22'de biraz yüksek sanki ama güzel
İstanbul'da baya doğulu göstermiş ECMWF, 180h'a kadar kar yağışı
Ben de varım o zaman:) En azından katılmış olalım 😁