Bencede abi seneye staj gorucektim pcr testi isterler diye kafama takıyordum
Neden aşı olmamıştın(ız)?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBencede abi seneye staj gorucektim pcr testi isterler diye kafama takıyordum
Neden aşı olmamıştın(ız)?
Mesela ülkedeki kelimesindeki ''ki'' bitişik yazılır.
Yazım kuralları forumu mu olmaya gidiyoruz? ![]()
Doğum günün kutlu olsun Saadet !. Foruma yazın çok girmemiş olduğum için pek tanımasam da seni, renk kattığın aşikar:)
Sinan size sohbet olarak yazmam mümkün müdür?
bir bilene sormak lazim ama ben dedigini cok yasayan biri olarak kendi acimdan cevap vereyim. soguktan sundan bundan goz yanmasi cok uc sartlar olusmadiktan sonra 15dk. fakat misal gozunu telefna yada pc ye odakladigin zaman gorebilmek ve retina sanirim onu temizleyebilmek icin surekli goz kirpmak zorundayiz ki gozumuzde goz yasi dedigimiz sivi ile gozumuzu refresh edelim. cok bakarsan cok kirparsin cok kirparsan goz yasi ile ilgili bir problem olusabilir buda gozde yanmaya yol acabilir.
Tam tersi olduğunu biliyordum açıkçası. Çok bakınca çok odaklanılıp az kırpıldığı için yeterince nemlenememesi şeklinde.
Evet -14 falan
Onlar gelirse ![]()
Bakalım… Özledim ben de açıkçası kıyılara sorun yapmayacak sağlam sistemleri..
Griler girmediği sürece ben heyecanlanamiyorum
Griler derken ölçekte gri olan soğuklar mı?
Daha Çok GösterGfs 12 z Güncellemesinde minimum yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -12 Marmara da -16
Gfs 12 z Güncellemesinde %10 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -12 Marmara da -12
Gfs 12 z Güncellemesinde %25 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -12 Marmara da -12
Gfs 12 z Güncellemesinde %50 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -4 -6 -8 bölge bölge Marmara da -8
Gfs 12 z Güncellemesinde %75 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -4 Marmara da -4
Gfs 12 z Güncellemesinde %90 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de -0 Marmara da -4
Gfs 12 z Güncellemesinde %100 yanılma payına göre 240 saat ülke geneli temp 850 de +4 Marmara da -0
![]()
Hocam, ensemble’deki minimum/en alçak %10’da olan/en alçak %25’de olan vs. verilerine göre mi diyorsunuz?
İstanbul/Bahçelievler Zeytinburnu'ndayken fark ettim, çok ince kky var.
Değişmeyen tek şey Amerikanın kuzey dogusuna haddi hesabı belli olmayan sistemler. Takip edin biri bitiyor biri peşinden dalıyor ne ilğinç
Son yıllarda sürekli Amerika'nın kuzeydoğusu, Amerika'nın kuzeydoğusu: bir şey var bu işte kesinlikle. Gerçi mevsim normallerini bilmiyorum ama anormal geliyor.
Burda öncü kısım var arkası yok
👍 Güncel idi atarken, çözünürlük düşük olduğu için öyle görünüyor olabilir
Bu arada baktığınız model ben direk size buraya uydu görüntüsü atıyorum. Canlı canlı.
Farkındayım 😊 Windy'den takip ediyordum ben de; sadece bu kadar belli bir yeri vuran dekler tahmin ediliyorken modellerde ve gerçekleşiyorken, nedenini sormak istedim.
Hmm, birçok WRF çalışmasında özellikle görünen batıdaki hat hala iyi kar alıyor. Neden acaba? Bilgisi olan var mı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
>>>WinteR<<< hocam, bu konu hakkında fikriniz var mı? Deniz aynı deniz değil mi sonuçta?..
Hmm, birçok WRF çalışmasında özellikle görünen batıdaki hat hala iyi kar alıyor. Neden acaba? Bilgisi olan var mı?
Konumumda kar başladı, çok ince ama şu anda