Bu nasıl bir güncelleme ![]()
Iskandinav YB tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hangi veri kar gelmiyor diyor ?
Belki de asıl sormak gereken soru budur

Çok bilgim olmadığı için özellikle takip ettiğiniz bir veri var mı diye merak etmiştim
-
Azorun tepesindeki parazit işi zorlar
Katılıyorum, tüm inişin yine bozulması muhtemel - hiçbir şey almayacağımız anlamında değil de potansiyeli gerçekleştiremeyeceğimiz anlamında
-
Kar geliyor
Hocam, hangi verilere göre emin şekilde karın geldiğini söyleyebiliyorsunuz?
-
Çok fazla bir şey istemiyorum. Hatay merkez 21 cm ölçeyim yeter bana. Şöyle 5 10 saat aralıksız yağsın da görelim artık be🏃🏻♂️...
Görürsün sonunda umarım

Hepimiz istediklerimizi görelim

-
Benim anladığım kadarıyla ufukta gözüken sistem eğer gelirse bir izlanda atağı olacak. Bu da bol yağış ve rakıma göre kar demek o yüzden kıyı şeridinde kar beklemek lükse kaçar şuanlık
İzlanda atağı olmasının yanında kutuptan destek alıyor sanki son çıktıda, nasıl geleceğine bağlı olarak kıyı şeridinde kar almak lükse kaçmayabilir bence:)
-
GFS:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEM:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sanki GEM ve GFS güncellemeleri arasında bizim için en önemli fark İzlanda civarındaki AB'nin hareketi (sıklıkla olduğu gibi🙄). GFS senaryolarında da çok büyük farklar var basınç dizilimleri arasında. Güzel bir şeyler çıkacak gibime geliyor... - Bunu şahsi tahminlere yazmak daha doğru mu olur? Sinan
-

GEM bir şeyler deniyor, daha önce olmuşluğu da var aslında ama...
-
Ben de varım o zaman,
23
-
Takip eden herkese teşekkürler! Bir süredir ülkemiz için en ilgi çekici güncellemelerdendi bence - bakalım ama GFS'nin akşam performansı nasıl olacak?
-
-
-
-
-