Bakalım, bu nazlı sistem eninde sonunda gelecek mi?..
Iskandinav YB tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
-
-
Toca_Tr23 düzeltilmiş galiba şimdi, Büyük Çamlıca ve Emirgan kameralarına bir göz atmanızı öneririm

-
sitedeki kameralar bozuk galiba Iskandinav YB
Bir süre önce çalışıyorlardı bugün aslında, düzeltilir umarım
-
En başta paylaşılanlardanmış ama İstanbul'da farklı konumları izlemek isteyen olursa buradan izleyebilir: https://istanbuluseyret.ibb.istanbul/camera
-
Daha Çok Göster
Soru sorduğunda sohbette kaynamasın.
Direk kişileri etiket edersek bildirim gelir ve hocalarımız görürler.
En azından bir kişiyi etiket edelim.
Ben mesajını düzenledim sadece 3 etiket yaptım.
Cevap en kısa zamanda gelecektir
Çok sağ olun hocam, nasıl etiketleyeceğimi arıyordum ben de bir süredir. Şimdi fark ettim, azcık beklemek gerekiyormuş
Whisper -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocalarım, İzlanda tarafından kopan bu AByi destekleyen başka model çıktıları var mı? (Bu ECMWF 12z) Sanki GFSdeki 2. ab (ayın 18i civarında Karadeniz'de olan) de aynı şekilde geliyor? Yoksa? Model yorumlama konusunda yeniyim de, emin olamadım; fikirleriniz nelerdir?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burada oluşacak dek bantları

-
2015 - 2012
Düşününce; doğru diyorsunuz gerçi, İstanbul'da şehir geneline yayılan karın son birkaç yıldaki yokluğu birçoğumuzun gözünü döndürdü

-
Aynen ben de 87'yi abartı buluyorum. 4 yıldır doğru düzgün sistem almayınca normal bir sistemi gözümüzde fazla büyüttük.
Hocam en son bu kadar uzun vadeli soğukları ne zaman gördük? Normal sistemler çoğunlukla en fazla 3-4 gün sürüyor, bu açıdan büyütülmesi çok normal bence.
-
Uzay şirketlerinin logolori.Çok sade görünüyor hepsi.Nasa çok eleştri aliyordu bi ara logo konusunda.Bana çok güzel geliyor Nasa nin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam bunlar herhalde milli olan uzay ajansları. Aklıma gelen birkaç ajansı/şirketi daha eklemek istedim:
Avrupa Uzay Ajansı (1975de kuruldu)
Spacex (2002de kuruldu)
Türkiye Uzay Ajansı (2018in sonunda kuruldu)
Nasanınkinin güzel olduğu konusunda hemfikirim, eklediklerimin basit tasarımlarını da güzel buluyorum ama açıkçası
Yukarıdakilerden ise Jaxa ve Nasa dışında tutturamamışlar tasarımları bence.