Tahribat
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldakli67 abim hoşgeldin, geçmiş olsun iyisin inşaallah
-
RADYOBİYOLOJİ
Radyobiyoloji ya da radyasyon biyolojisi, radyasyonun canlı organizmalar üzerindeki etkilerini inceleyen bilim dalıdır
-
Sürüş oyunlarında SpinTires: Mudrunner ile Snowrunner oynadım hissiyatı gerçekten çok iyiydi
Bi de GTA Vice City oynadığım zamanlara geri dönsem keşke
-
-
-
Bir tane daha kripto para platformu kapanmış bakalım daha neler olacak
-
-
Enteresan
-
-
Rönesans
Rönesans, kelime anlamıyla “yeniden doğuş” demektir. Avrupa’da Orta Çağ sonrasında; siyasi, kültürel, politik, bilim, sanat, mimari ve eğitim alanlarında bir yenilenmeye gidilmiştir. 14. yüzyıl ile 17. yüzyılı kapsayan bu yenilenme süreci de Rönesans dönemi olarak isimlendirilmiştir.
-
Yine pandemi gölgesinde bir 23 Nisan umuyorum ki seneye daha coşkulu ve pandemisiz bir bayram olsun.
Atam iyi ki varsın

-
Age Of History 2'de kurduğum bazı devletler
Malwa:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Türkiye ile Büyük Selçuklu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İtalya ile Roma
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azerbaycan ile kurduğum en büyük devlet
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Epidemi
Bir virüsün belli bir coğrafyada etkili olması
Örnek: Sars ve Mers'in sadece Çin ve etrafında etkili olması
-
Yalnız Ruslar bir tane uçak fragmanı yayınlamışlar güya o uçak Sihayı vuruyor acaba denediler mi bunu ?
O videoda Rusya yeni bir katil oha tanıtımı yaptı İha en fazla 15.000 feet'e kadar çıkabiliyor ancak hedef olarak gösterdiği Bayraktar Tb2 en az 18.000 feet'te uçuyor anlayacağın sadece videoda olabilir böyle bir şey