ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
en az 5 yıl daha bizimleymiş annem bir yerden duymuş bana öyle dedi
İllaki olacaktır mesela ağzımızda çıkan uçuk da bir virüstür hatta zamanında ölümcülmüş sonra insanların vücudu bağışıklık oluşturmuş şimdi sadece ağzımızda yara çıkartabiliyor korona da öyle olacaktır büyük ihtimalle
-
bende çıkardım da engelledi
evrim ile İslam ile alakalı yorum yapmıştı bende herkes bilsin diye evrimin islam daki yerini açıkladım kısaca evrim teorisini kabul etmek şirktir, din adına bunu savununlar müşriktir yazmıştım hocaların dediği gibi baktım engellemiş niye gocunduysaİnsanlar maymuna benziyor diye evrim olamaz bence kedi ile aslan da birbirine benziyor o da mı evrim geçirmiş oluyor cidden çok saçma geliyor bana aynı aileden olan iki türüz bana kalırsa
-
Her ülke vaka sayısı artınca kapanmaya gidiyor biz hala neyi bekliyoruz anlamış değilim
-
Gençlerede aşı yapsınlar o zaman
18 yaş üstüne kadar yapılabilir deniyor gençler için aşının etkisi bilinmiyor Allah yardımcımız olsun
-
Sözde 9-12 ay içinde aşı bulunduktan sonra salgın bitecek diyorlardı hani ası oldu herkes bitti mi
İngiltere ve İsrail %50'den fazlasını aşılamış ve sayılar cidden aşırı bir düşüşe geçmiş biz de 65 yaş üstünü aşıladık ama şimdi de salgın genç yaşlarda etkili olmaya başladı gerçi toplumda bağışıklık olması için nüfusun %60'ından fazlasının aşı olması lazım
-
Bende ilk ciktigi gün can abime whisper abime zonguldakli abime anlattım anlamadılar o kadar buyutme gozunde dediler anlatamadım
İlk başta ben de Sars Mers gibi epidemi olarak devam eder diye düşünüyordum ama hiç beklemediğim bir şey oldu pandemiye dönüşmesi
Epidemi bir bölgede etkili olan salgın
-
Korona ilk çıktığında sınıfta bir arkadaş maske takıp gelmişti herkes saçmalama ne maskesi o kadar büyümez demişti. Üstünden 1 yıl geçti

-
Benim için en büyük komplo teorisi 11 Eylül saldırısıdır bence o olay Amerika'nın Orta Doğu'ya girmek için yaptığı bir plandı
-
Whisper abim zaten kullanmıyordum hem de eski havası da kalmadı oranın artık
-
- Rus Ordusu Tor-M2 hava savunma sistemleri ile İnsansız Hava Araçlarına Karşı Koyma (C-UAV) eğitimleri icra ederken; Tor-M2 hava savunma sistemi broşüründe İHA sistemlerine karşı da etkinlik aktarımı, Rus hava savunma sistemleri avcısı, ??Bayraktar TB2 üzerinden yapılıyor.
- Rusya, kamikaze İHA'sınıBayraktar TB2'yi hedef göstererek tanıtıyor
Rusya devlet televizyon ve radyo şirketi VGTRK, ZALA LANCET kamikaze İHA’sının tanıtım videosunu yayınladı. Videoda hedef uçak olarak Baykar Savunma üretimi Bayraktar TB2’nin kullanılması dikkat çekti.
Ayrıca animasyonda vurulan Bayraktar TB2’nin silahlı versiyonu olan TB2 SİHA olması dikkat çekti.
Daha önce Tor-M2 hava savunma sistem broşüründe kabiliyet gösterimi yapılmış ve İHA sistemlerine karşı da etkinlik aktarımını, Rus hava savunma sistemleri avcısı, Bayraktar TB2 üzerinden yapmışlardı.
- Yayımlanan videoda Lancet kamikaze İHA 16.000(!) feet maksimum irtifa belirtilirken hedef olarak gösterilen ??Bayraktar TB2 SİHA 18.000 feet operasyonel, 27.000 feet maksimum seyir irtifasına sahip.
- videoyu izlemek için Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ah be facebook hesabım çalınmasaydı zamanında şimdi birazcık HS puanı kazandırdım

-
yalnız can abi görüşüme halen cevap vermedi
İşi vardır illaki verir cevap biraz sabır
-
arkadaşlar ben sucuk pisirdim yedim. Yarısını kestim.
Diğer yarısını çiğ yedim bişey olur mu?
Benim bildiğim kadarıyla bağırsak veya mideye zararı oluyormuş ama bir kerelikten bir şey olmaz bence
-
Ben gayet beğendim Angora abimin de dediği gibi yeni sezonda başlamak daha iyi olur