3 ölü 21 yaralı yazıyor Kesteldeki kazada Allah rahmet eylesin
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
Hafif kar yağışı olan soğuk bir Ordu sabahından günaydınlar
Sınavdan önce 4 tane matematik dersim var

-
Çok yoğun yağmaya başladı çatılar beyazlıyor biraz
-
Akşam saatlerinde belki örtü yapar ama şu an için beklentim yok çok hafif atıyor
-
Günaydınlar herkese
-
Biyoloji sınavından 10 dakikada çıktım
Geçen sene 36 almıştım fizikten bakalım bu sene nasıl olacak

-
Bütün 10. Sınıflara sınavda mayoz bölünme çıkmayacak denilmiş ama bize kimse söylemiyor. Allah'tan diğer sınıftaki birisi arkadaşına atmış sanki farklı okuldayız gibi muamele görüyoruz okul birincisi bizim sınıf olmasa neyse yine derim" değer vermiyorlar" ama cidden çok üzüldüm.
-
20 Ocak 2021’de Hava buz gibi, yağış yok, yerler kuru ve bir anda kar başladı. 0 rakım
ArdaAlper bilir.Evet abim dersteydim cama bakayım dedim ne güzel yağıyordu 5cm olmuştu yaklaşık
-
İkiz Kuleler her ne kadar o kadar insan ölse de Amerika'nın Orta Doğuda rahatça operasyon yapması için bir tiyatroydu bence
-
Günlük dozumuzu alalım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Michael Jackson Türk versiyon resmen
canım sıkılınca izlerim hep -
Gute nacht
Almanca çalışmaktan ana dilim Almanca oldu resmen

İyi geceler herkese
-
-
Sosyal mesafe olmayan bir sınav çıkışından merhaba sınavım güzel geçti. İnşallah herkesin sınavları güzel geçmiştir