Benim sınav da 12:00'da okulun kapısı 15 dakika kala açılacakmış sanırım baya büyük bir kalabalıkla karşılaşacağım.
Bu arada sınava giren herkese başarılar diliyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim sınav da 12:00'da okulun kapısı 15 dakika kala açılacakmış sanırım baya büyük bir kalabalıkla karşılaşacağım.
Bu arada sınava giren herkese başarılar diliyorum.
Ziya Selçuk Instagram hesabından MEB'i takipten çıkmış ve açıklamasındaki Milli Eğitim Bakanı yazısını silmiş ![]()
Testlerin doğruluk oranı %60 civarlarında hatta hastalığı atlatanlar kan pıhtılaşmasında sorun yaşayarak kalp krizi geçiriyor genellikle ve bu yüzden hastalara kan sulandırıcı veriliyor aslında bütün ilaçların verilmesinin nedeni var.
Orduda sokaklar tıklım tıklım haberlerde görüyorum hiç akıllanmayacaklar sanırım :bıktım:
Ben bir şey farkettim büyük depremlerden önce genellikle uçak kazası oluyor mesela iki gün önce Sudan'da uçak düşmüştü
Bitliste helikopter düşmüş 9 şehit var ![]()
@Yusuf Huawei için bence 2020 ortasına kadarki telefonlar iyidir ondan sonrakilere Google hizmetleri olmadığı için satışları azaldı diye biliyorum ama P30 lite iyidir.
https://versus.com/tr bu siteden istediğin telefonla karşılaştırabilirsin
Herkes Z kuşağından bahsediyor ama bizi siyasi bir malzeme olarak görüyorlar ve hiç bir sorunumuzla ilgilenmiyorlar bu insanın gerçekten sinirini bozuyor
Whisper abim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ?????
Niye silindiğini öğrendim Android 11 APK dosyalarının indirilmesine engel olmaya çalışacakmış o yüzden indirdiklerim otomatik olarak silinmiş
Android 11 mi
android 9 dan sonra gelmedi bana
Ben bu yaz 2700 TL'ye aldım Oppo A52 çok güzel bir telefon
Telefonumun sürümü Android 11 oldu ve APK olarak indirdiğim oyunlar ortadan yok oldu ![]()
Bizim okul sınavları iki gün ileri almış sanırım pazartesi günü yapılacak açıklama için ertelenmiş
Herkese hayırlı Cumalar
ailesi
Pazartesi günü karar verilecek diyorsun ama Pazartesi benim matematik sınavım var ![]()
Dün Ordu Valisi toplantı yapmış bugün belki bir karar çıkar