ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ordu Altınordu kayıtlarda en fazla 60-70 cmler görmüş inşallah geçeceğiz onu
-
Sen metreyi hazırla

Ben yılbaşından beri bekliyorum inşallah 1 metre olur da geçer (Kimse zarar görmez inşallah)
-
Doğu Karadeniz'e daha az soğuk girmesine rağmen kar yağışı diğer bölgelerden fazla soğuğun fazla olmasının ne avantajı var acaba ikiside kar yapıyor
Vallahi ben de bilmiyorum ki çok garibime gitti
-
Suskunsunuz

Pusuda bekliyorum abim
-
Geçen seneden daha iyi olur inşallah tüm Karadeniz (özellikle Ordu
) -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ordu diyagramı
-
Forum şampiyonlar ligi gibi oldu :-D
Gelmeyen bin pişman
-
Forum şampiyonlar ligi gibi oldu :-D
-
Red Fox hoşgeldiniz hocam
-
Ben sınavda fen lisesini kazanabilecekken sınavsız yerleşilen okullardan Ordu Anadolu Lisesi'ne gittim herkes sordu bana nasıl Fen lisesine gidemedin diye ben onlara hiç diyemedim ki onunla konuşurken sınava falan çalışmadım diye beni öyle kendine bağlamıştı işte
-
Ben de anlatayım size ilk aşkımı 2019 Nisan ayında gezide tanıştım onunla ilk gördüğümde için bir garip oldu sonra onunla konuşmaya başladık tabi sınav senesi olduğu için onunla konuşurken sınava çalışmadım gerektiği kadar. Sınav bitti hangi okulu kazandın diye sorduğumda hep geçiştirdi. Sonra aramız yavaş yavaş açıldı ben ona kaç kere seni seviyorum dedim ama bana hiç bir şey dememişti Ocak ayında arkadaşımdan öğrendim beni sevdiğini, ben onla konuşurken için bir hoş oluyordu hayatımdaki en mutlu anları onunla konuşurken yaşadım, ne zaman ki yeni birini sevecek gibi olsam aklıma o geliyor ve bir anda mutsuzluğa kapılıyorum keşke bir şansım daha olsa
-
-
:gcb:
Sistem var mı abiler
-
Günaydın
ailesi.