Olay yine aşıya gelecek gibi ama neyse eğer ki o 1000 kişi parasını verdiyse onlara da üzüldüm ama adam kural koymuş aşısızlar alınamaz diye
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fevzi Burak hocam geçmiş olsun
Yaklaşık 2 haftadır yağış alıyoruz sürekli şöyle anlatayım bastığınız yer direkt kayıp gidiyor o kadar suya doydu toprak
-
Dün öğleden beri yağıyordu aksam 7 den sonra gökgürültüsü ve şimşek ile felaket yağış aldık şu anda dindi ama yağış
Tabii ki de biz fındık toplarken yağdı ve adamlar gelemedi toplamaya 😆
-
Ünye de bir sitenin bir bloğu heyelan tehlikesi nedeniyle boşaltılmış
-
Sadece radar takibi öneriyorum ama mgmnin bu kadar şiddetli verdiği yağış uyarısı için son kez bi akşam modellerine bakacağım
MGM hala uyarı veriyor ama radarda neredeyse hiç kütle yok sence yine yağış alır mıyız hocam
Bu arada kusura bakma biraz fazla soru soruyorum sanırım
-
Yağış bitti bakalım ilerdeki saatlerde yağış alabilecek miyiz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ordu bülbül deresi yağış devam ederken yeri yarıya dolmuş
dere normalde böyle daha yağışın ilk gününden böyle olduysa eyvahThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yaklaşık 2 saattir güzel yağış var merkez 50 kg olmuş bile
-
Fevzi Burak çok teşekkür ederim hocam erinmeden yorumluyorsun sorularımı
-
Fevzi Burak hocam Ordu'da dünkü yağıştan sonra neredeyse hiç yağış almadık ne zaman başlar sizinki gibi yağışlar sence
-
Brezilya kadın voleybol takımında bir oyuncu dopingli deniyor
-
Hatay'da hava kapatıyor ve serinliyor yavaştan. Bu gece ve sabah uzun bir aradan sonra yağmur ihtimali var

Haydi hayırlısı biz az önce sele gidiyorduk inşallah siz de yağış alırsınız
-
Çok aksiyonlu bir saatti yaklaşık her dakika yıldırım ve şimşek çakıyordu elektrikler yeni geldi daha çok miktarda yağış düştü dolu kuvvetli rüzgar falan hepsini gördüm siz düşünün artık kütlenin gücünü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağmur geldi ☺️
-
Boztepe taraflarındaki kara bulutlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gökyüzü 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.